~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Νάσος Αλευράς, βουλευτής Α' Αθηνών: Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να πείθει τον κόσμο...Ο Νάσος Αλευράς, βουλευτής Α' Αθηνών, δήλωσε, μεταξύ των άλλων, σε συνέντευξή του στην ΝΕΤ στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου:
«Αν υποθέσουμε ότι έχουμε ένα εκκρεμές το ΠΑΣΟΚ είναι στην έναρξη της κίνησης προς το θετικό πρόσημο, ενώ η Ν.Δ. πηγαίνει προς το αρνητικό. Τους επόμενους 1-2 μήνες θα αποτυπωθεί ευκρινέστερα η διαφορά. Περάσαμε μια κρίση μέσα στο κόμμα που μας στοίχισε σε ποσοστό. Από το καλοκαίρι και μετά τα πράγματα πάνε καλά για το ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος δε θέλει να ακούει μεγάλα λόγια. Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να πείθει τον κόσμο. Κάνει μια μετρημένη προσέγγιση. Έχουμε μετακινηθεί στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής. Η συζήτηση για τα σκάνδαλα εμπεριέχει λίγη ουσιαστική πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πλέον συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τα άλλα μεγάλα θέματα, που ενδιαφέρουν τον κόσμο. Έχει αλλάξει η νοοτροπία του κόμματος και ο κόσμος δείχνει να το εκτιμά.
Ο πρωθυπουργός είναι αμήχανος και πρέπει να βάλει το χέρι στη φωτιά για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Πρέπει να δώσει λύση στο μεγάλο θέμα του Βατοπεδίου».

*από την εφημ. "Αρκαδικό Βήμα" Σεπτ. 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: