~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Περιφερειακή Δ/νση ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου προγραμμάτισε σύσκεψη των 52 νεοεπιλεγέντων Σχολικών Συμβούλων ΠΕ και ΔΕ που τοποθετήθηκαν σε περιοχές των 5 νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Δευτέρα 27-8-2007 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας .
Κατά τη σύσκεψη θα αναπτυχθούν θέματα οργανωτικού , διοικητικού και επιστημονικού –καθοδηγητικού χαρακτήρα , ώστε οι νέοι σχολικοί σύμβουλοι να είναι έτοιμοι για την πλήρη άσκηση των καθηκόντων τους με την επικείμενη έναρξη του νέου σχολικού έτους .
Την επομένη ημέρα Τρίτη 28-8-2007 θα γίνει ειδική σύσκεψη με αντικείμενο τα νέα διδακτικά πακέτα που θα εισαχθούν στο Δημοτικό και Γυμνάσιο έτσι ώστε με την συμπληρωματική αυτή επιμορφωτική διαδικασία να ενισχυθεί η επιμορφωτική ομάδα που έχει ενημερωθεί σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κατά το σχ. έτος 2006-7 και τον Ιούνιο 2007. Εισηγητές θα είναι στελέχη του Παιδ. Ινστιτούτου και επιμορφωμένοι Σχολικοί Σύμβουλοι .


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ