~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Εκδήλωση-παρουσίαση στην Παγγορτυνιακή Ένωση για το νέο βιβλίο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΝΤΑΣ -ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"

 του Κάρολου E. Μωραΐτη
δημοσιογράφου και συγγραφέα


Eκδήλωση παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα Κάρολου Μωραΐτη με τίτλο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΝΤΑΣ -ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες θα γίνει την Δευτέρα 17 Μαϊου 2010 και ώρα 7.00 το απόγευμα στην Παγγορτυνιακή Ένωση Πειραιώς 1 στον 7ο όροφο  στην Ομόνοια, διοργανώνουν ο Δήμος Βυτίνας, η Παγγορτυνιακή Ένωση και ο Σύλλογος των Απανταχού Βυτιναίων.

Θα μιλήσουν ο συγγραφέας του έργου Κάρολος Μωραΐτης και ο Γιάννης Αντωνόπουλος διδάκτωρ Ιστορίας Πανεπιστημίου των Παρισίων: Πάνθεον Σορβόνη, διδάσκων Παντείου Πανεπιστημίου.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιάννης Σακελλαρίου Δήμαρχος Βυτίνας, ο Παναγιώτης Πλέσσας  Πρόεδρος της Παγγορτυνακής Ένωσης και ο Τάκης Παπαδέλος πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Βυτιναίων.