~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

«Τρόφιμα με χρήματα σχολικής εκδρομής»


2ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης συναισθανόμενοι τις ιδιαίτερα άσχημες οικονομικές συνθήκες που ζουν πολλοί συμπολίτες της πόλης μας, αποφασίσαμε ομόφωνα να προσφέρουμε τρόφιμα και φάρμακα στις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρίπολης. Τα τρόφιμα θα αγοραστούν με χρήματα που είχαμε μαζέψει για την εκδρομή μας και επειδή δεν καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε πίσω τα χρήματα, αλλά να τα προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με κάθε βοήθεια ίσως και από το υστέρημά μας. Οφείλουμε ως νέα γενιά να είμαστε μπροστά σε κάθε αγώνα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.
Την Τρίτη 23/4/2013 στις 10:00 το πρωί θα παραδοθούν τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Τρίπολης, παρουσία των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.