~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

O υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», κ. Πέτρος Τατούλης στη Λακωνία και τη Μεσσηνία



                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Λακωνία και τη Μεσσηνία θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», κ. Πέτρος Τατούλης, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα θα επισκεφθεί την Τρίπολη. Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο κτίριο της Νομαρχίας και στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σπάρτης, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Σπάρτης. Το απόγευμα και ώρα 18: 00, ο κ. Τατούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χωριά του Δήμου Έλους, του Δήμου Σκάλας και στις 8 η ώρα θα βρεθεί στο Γύθειο.
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 , ο κ. Τατούλης θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης της Σπάρτης και θα επισκεφθεί και την υπαίθρια λαϊκή αγορά. Εν συνεχεία, στις 10:30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Σύλλογο των Γορτυνίων του Νομού Λακωνίας , στις 11 με το σύλλογο Πολυτέκνων , στις 11:30 με το σύλλογο ΑΜΕΑ και στις 12 το μεσημέρι με τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας.
Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα βρεθεί στη Φαρακλάδα Μεσσηνίας και το απόγευμα θα περιοδεύσει στα Φιλιατρά.
Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, ο κ. Τατούλης θα είναι στο Δήμο Μεσσήνης, όπου θα παραστεί στην Κάθοδο της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στην πόλη της Μεσσήνης , θα παρακολουθήσει τη Λιτανεία της εικόνας και εν συνεχεία την ενθρόνιση της στο Μετόχι της Ζωοδόχου Πηγής.
Το απόγευμα της Δευτέρας, και ώρα 18:00, ο κ. Τατούλης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα οποία θα τελεστούν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010