~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Χώρισαν για ακόμα μία φορά οι δρόμοι του παραγωγού και βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού, με το ραδιοφωνικό σταθμό BEST 92,6.

Την προηγούμενη φορά ήταν το ασυμβίβαστο των βουλευτών που του απαγόρευε να κάνει την εκπομπή, αυτή τη φορά όμως το πρόβλημα ήταν αλλού!

Συγκεκριμένα ο σταθμός διαφωνούσε πολλές φορές με αυτά που έλεγε συχνά ο παραγωγός και με τον τρόπο που τα έλεγε. Φοβούμενος τα πρόστιμα που μπορεί να επιβάλει το ΕΣΡ για υποβάθμιση της γλώσσας και σε συνάρτηση με την αντίδραση των διαφημιστών και διαφημιζομένων, λύθηκε η συνεργασία τους. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα πριν αρχίσει η εκπομπή του, έπαιζε στον αέρα ένα ηχογραφημένο μήνυμα, το οποίο έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «Οι απόψεις που θα ακουστούν στη δίωρη εκπομπή που θα ακολουθήσει, είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκφράζουν το σταθμό»!

Όσον αφορά το ραδιοφωνικό μέλλον του Γρηγόρη Ψαριανού, είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε τι θα γίνει. Θυμόμαστε όμως πως στην αρχή της σεζόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ο CITY 99,5 να τον εντάξει στο πλούσιο δυναμικό του. Τελικά πήγε ο Τζίμης Πανούσης αλλά πολλές φορές πολλοί ..καλοί χωράνε!

*από το: E-Radio Blog
http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=661

Ο Γιώργος Καρέλλας, με καταγωγή από το Θεόκτιστο Γορτυνίας επικρατέστερος στους 16 υποψηφίους για την "καλύτερη δουλειά του κόσμου" ...Αρκάς στους 16 για την "καλύτερη δουλειά του κόσμου"
Γιώργος Καρέλλας, καταγωγή Θεόκτιστο Γορτυνίας, γεννημένος στην Ιρλανδία. Στους επικρατέστερους 16 (από 34.000) υποψηφίους για την "καλύτερη δουλειά του κόσμου" του ΟΤ Αυστραλίας.

Βίντεο συμμετοχής του:http://www.islandreefjob.com/#/george
---------------------------------------
Ενδεικτικά, σχόλια ελληνικών ΜΜΕ http://www.voanews.com/greek/2009-03-20-voa9.cfm http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&catID=1&artID=974857

Περισσότερα σχόλια από ιρλανδικά αλλά και ελληνικά ΜΜΕ, αναζητήστε Γιώργος Καρέλλας ή George Karellas στο www.google.com)το μπλογκ του Γιώργουhttp://georgetk.wordpress.com/
*από το: http://www.inarcadia.gr/