~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Kaloudia Greek Version Γνωρίστε και βοηθήστε την προσπάθειά μας.





Καλησπέρα σας,

Είμαστε μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, που τον τελευταίο χρόνο εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη μιας καινοτόμο ηλεκτρονικής πλατφόρμας, τα «Kaloudia» (www.kaloudia.com), που έχει ως στόχο να βοηθήσει «μικρούς» παραγωγούς και καταστηματάρχες (παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων) από όλη την Ελλάδα.
Μέσω αυτής της πλατφόρμας μπορεί πλέον κάθε παραγωγός να προβάλει στο σύνολο του καταναλωτικού κοινού (δηλαδή στους εκατομμύρια τουρίστες που έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά και στους Έλληνες καταναλωτές), τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους με έναν έξυπνο, εύκολο και μοντέρνο τρόπο αλλά το κυριότερο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Συγκεκριμένα κάθε παραγωγός με την καταχώρησή του στα «Kaloudia», μπορεί πλέον να αναζητηθεί και να βρεθεί εύκολα ο ίδιος, το κατάστημά του και τα προϊόντα του μέσα από μια εφαρμογή για έξυπνες κινητές συσκευές που αποτελεί μέρος της πλατφόρμας μας και την οποία χρησιμοποιούν εκατοντάδες χρήστες (ντόπιοι και ξένοι καταναλωτές) όταν βρίσκονται ή επισκέπτονται την περιοχή του! (περισσότερα για το τι ακριβώς κάνει και πως λειτουργεί η πλατφόρμα «Kaloudia» μπορείτε να μάθετε μέσα από το σύντομο βιντεάκι μας στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=HoqWy95gsJQ).

Στόχος μας μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια, δεν είναι τίποτα άλλο από το να δημιουργήσουμε ένα έξυπνο «ηλεκτρονικό εργαλείο» που θα προσδώσει πρόσθετη αξία στα προϊόντα της ελληνικής παραγωγής αλλά κυρίως στους μικρούς και τοπικούς παραγωγούς/επιχειρήσεις, που επηρεάζονται έντονα σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα.
Επειδή λοιπόν έχουμε βγει σχετικά πρόσφατα στην ενεργό δράση (πρακτικά μόνο 3 μήνες) και ακόμα ο κόσμος και οι παραγωγοί δεν γνωρίζουν ποιοι είμαστε και το τι προσπαθούμε να κάνουμε, θεωρούμε ότι αν θα ενδιέφερε και εσάς, η δημοσίευση κάποιου σύντομου άρθρου στο forum σας, σχετικά με εμάς και την πλατφόρμα μας θα ήταν πραγματικά πολύτιμη προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παραγωγοί, που πιθανόν να ενδιαφερθούν να καταχωρηθούν στα «Kaloudia» και να επωφεληθούν από όλο αυτό το εγχείρημα.
Ελπίζουμε στην βοήθειά σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο info@kaloudia.com ή στο 6944883713 σε κάθε περίπτωση.

Εκ μέρους του Kaloudia Project,
Μάριος Καστρινάκης.