~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Γεν. Συνέλευση του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου “ Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης ”



Στις 13/12/20Ι0 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τακτική ανά τριετία Γεν. Συνέλευση του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου “Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης”. Προήδρευσε των εργασιών της ο Γεώργ. Πλουμπίδης με γραμματέα την Πέννυ Καλύβα. Προσήλθει Ικανoποιητικός αριθμός μελών.
Τον πλούσιο διοικητικό απολογισμό ε ξέ θε σε ο Πρόεδρος του α περ χο μέ νου Δ,Σ. Κων. Καλύ βας, δημοσιογράφος.Αναφερόταν κυρίως στην πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολλές από τις οποίες σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου και τους άλλους πολιτιστικούς φορείς της πόλεως. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και η ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής
Μετά έλαβαν τον λόγο μέλη που συνεχάρησαν την Διοίκηση για την δυναμική παρουσί α του Συνδέσμου στα δρώμενα του Δήμου Ζωγράφου.
Τέλος με εφορευτική επιτροπή τους: Γ. Πλουμπίδη, Πέννυ Καλύβα και Σάββα Παπαναστασόπουλο, διεξήχθησαν σε πολύ ήρεμο κλίμα οι αρχαιρεσίες. Το νέα Δ.Σ. που εξελέγη καταρτίσθηκε σε σώμαtως εξής:
Πρόεδρος Κωνστ. Π. Καλύβας, Αντιπρόεδροι Ηλίας Αθανασόπουλος και Θεόδ. Τσίκας, Γεν. Γραμματέας Βαρβάρα Θ. Γιαννακοπούλου, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Αγγελική Ζαφειροπούλου, Ταμίας Αθηνά Πουρναρά, Δημ. Σχέ σε ων Βασ. Μουλόπουλος και Σύνδεσμος με Δήμο Ζωγράφου Ευσταθία Κοκκαλιάρη. Εξελεγκτική Επιτροπή: Γρηγορία Κακούρη - Σκρέμπου, Σπήλιος Σιέττος και Ειρήνη Χαλκιαδακη .
Επιτροπή Νέων: Ιωάν. Δοξαράς, Πέννυ Καλύβα , Κωνστ. Παπαναστασόπουλος.