~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Tην Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 κάνει τον χορό του ο Σύλλογος ΜΥΓΔΑΛΙΩΤΩΝ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΓΔΑΛΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Συνεστίαση που προγραμματίζει ο Σύλλογος ΜΥΓΔΑΛΙΩΤΩΝ


Αγαπητοί συμπατριώτες μαζί με τις ευχές για υγεία και χαρά σε όλους, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη Συνεστίαση που προγραμματίζει ο Σύλλογός μας και φέτος όπως κάθε χρόνο!
Αρχικά είχαμε σκεφτεί μήπως ήταν καλύτερα να μην κάνουμε φέτος χορό, αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά και τα πένθη που υπάρχουν σε πολλούς συμπατριώτες. Όμως με όσους μιλήσαμε είχαν την άποψη ότι ο Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει την δραστηριότητά του παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και ότι αυτό θα ήθελαν και εκείνοι που έφυγαν από κοντά μας.

Έτσι λοιπόν φέτος και μετά από πολύ ψάξιμο αποφασίσαμε να κάνουμε το χορό μας την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 1.00 το μεσημέρι στο οικογενειακό κέντρο ΄΄ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ΄΄ που βρίσκεται στην οδό Π. Σταύρου 5 (Λ.Κηφισίας – Γέφυρα Κατεχάκη) τηλ. 210-6926049. (Εξυπηρετεί και το ΜΕΤΡΟ στη στάση ΠΑΝΟΡΜΟΥ).

Το μενού είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και πλούσιο.
Περιλαμβάνει : πρώτο πιάτο ατομικό : φλογέρα – τυροπιτάκι γκουρού – κοτομπουκιά πανέ – μπιφτεκάκι – λουκάνικο – φιλέτο καπνιστό – ντολμαδάκι και πιπεριά φλωρίνης. Σαλάτες (ανά δύο άτομα) : Σαλάτα σέφ – μακεδονική – ποικιλία τυριών. Κυρίως πιάτο (κατ’επιλογή) : Μοσχαράκι στάμνας – Αρνάκι λεμονάτο – Μοσχάρι λεμονάτο – Σνίτσελ – Κοτόπουλο φιλέτο ψητό – Μπριζόλα χοιρινή – Μπριζόλα καπνιστή – Σουβλάκι χοιρινό – Χοιρινό κρασάτο με μανιτάρια.

ΠΟΤΑ : Κρασί ελαφοκυνηγός (λευκό – ροζέ – κόκκινο), αναψυκτικά και μπύρες.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι και φέτος 25 ευρώ το άτομο με απεριόριστη κατανάλωση ποτών.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι προσεγμένο και θα περιλαμβάνει Λαϊκά – ρεμπέτικα – νησιώτικα και φυσικά Δημοτικά τραγούδια του τόπου μας. Στο λαϊκό πρόγραμμα η Έλενα Γιαννακάκη.
Αγαπητοί συμπατριώτες στηρίξτε αυτή την προσπάθεια του συλλόγου με τη συμμετοχή σας. Πάρτε τα παιδιά σας μαζί για να έχουν και αυτά επαφή με τις ρίζες τους να γνωριστούν μεταξύ τους και να μην αποξενωθούν από το χωριό και τον τόπο καταγωγής τους.
Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη μέρα, να θυμηθούμε λίγο τα παλιά και να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα.
Σας περιμένουμε όλους με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΓΔΑΛΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
03/03/11