~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

To Βιβλίο Γραφικών Τεχνών κυκλοφόρησε σε τρεις τόμους από την συμπατριώτισσα μας Μαρία Αντωνοπούλου


Η έκδοση του ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ αποτελεί την πληρέστερη καταγραφή του κλάδου των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1987 και έκτοτε εκδίδεται κάθε δύο χρόνια. Στην τρίτομη έκδοσή του περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις που προσφέρουν μηχανήματα, υλικά, χαρτί και υπηρεσίες στους παραγωγούς του χώρου, καθώς επίσης και οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών (προεκτύπωση, εκτύπωση, επεξεργασία, συσκευασία, εκδόσεις, διαφημίσεις, σωματεία, σχολές, επιγραφές). Ξεχωριστή ενότητα αποτελεί η Ψηφιακή Τεχνολογία (μηχανήματα, υλικά, αναλώσιμα, ψηφιακές κάμερες, ψηφιακές εκτυπώσεις, φωτοτυπικά κέντρα, ηλεκτρονικές εκδόσεις, multimedia εφαρμογές, υπηρεσίες Διαδικτύου). Κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή (CD ROM) κάθε δύο χρόνια, ανεξάρτητα από την έντυπη έκδοση.



Στο ενημερωμένο του portal www.graphicarts.gr
 παρέχονται πληροφορίες για τον κλάδο, ενημερώσεις, ανακοινώσεις, άρθρα, αγγελίες, διακηρύξεις διαγωνισμών, σεμινάρια – συνέδρια, παρουσιάσεις εταιρειών. Συμβάλετε και εσείς στην προσπάθειά μας για την ενημέρωση του χώρου στέλνοντάς μας προς δημοσίευση νέα, άρθρα, απόψεις.

Το ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ κυκλοφορεί σε 13.000 αντίτυπα και διατίθεται στις συμπεριλαμβανόμενες επιχειρήσεις γραφικών τεχνών, σε επιχειρήσεις που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τις γραφικές τέχνες, σε δημόσιους και κρατικούς οργανισμούς, τράπεζες κ.λ.π.

Εκδίδεται από τις εκδόσεις ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ με έδρα στην οδό Μακρυγιάννη 19, 173 42, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-99.69.891, fax: 210-99.30.324,