~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Αρκαδία 2012-Σταθερή αξία όλες τις εποχές


Travel & Hospitality Services info@those.eu Κον Πάνο Αιβαλή


Αξιότιμε κύριε
Η Εταιρεία Υπηρεσιών Φιλοξενίας Ταξιδιών (Travel & Hospitality Services) σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικής Φιλοξενίας (Hellenic Hospitality Network) και το Arcadia Inns καλεί όλους ανεξαιρέτως, τους φορείς της Αρκαδικής Γης με μοναδικό σκοπό την επανατοποθέτηση της Αρκαδίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη
Με κεντρικό σύνθημα: Αρκαδία 2012-Σταθερή αξία όλες τις εποχές και με γνώμονα τις ομορφιές και ιδιαιτερότητες της Αρκαδικής Γης η προσπάθειά μας εστιάζει σε δράσεις που θα προβάλουν αυτές τις αξίες και θα δώσουν διεξόδους στην νεολαία της Αρκαδικής Γης για δημιουργική απασχόληση, προσκαλώντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από χώρες του εξωτερικού να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αρκαδίας, να γευθούν τα εξαιρετικά προϊόντα της Αρκαδικής γης, να περπατήσουν σε μαγευτικά μονοπάτια, να προσκυνήσουν σε μοναστήρια και εκκλησίες εξαιρετικής αρχιτεκτονικής & απείρου κάλους, να κοινωνήσουνε την Αρκαδική φιλοξενία και να γίνουν οι διαφημιστές του τόπου μας σε κάθε γωνιά της γης.
Οι δράσεις μας και όχι μόνο:
Η διαχείριση του προορισμού
Η θεσμοθέτηση και χαρτογράφηση του τουριστικού προϊόντος του νομού Αρκαδίας
Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας
Η ενδυνάμωση των φορέων των τουριστικών δρώμενων της περιοχής
Η στοχευμένη παρουσία της Αρκαδίας σε εκδηλώσεις και εκθέσεις τόσο της ημεδαπής όσο και της αλλοδαπής με σκοπό την προβολή των χαρισμάτων της Αρκαδικής Γης και της ομορφιάς που αυτή κρύβει σε κάθε στροφή του δρόμου, σε κάθε χωριό, στο βουνό και στη θάλασσα.< Η μελέτη για την μετατροπή του Στρατιωτικού Αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό – εμπορευματικό με την δυνατότητα διαχείρισης ναυλωμένων πτήσεων και και των επιπτώσεων αυτής της λειτουργίας στον τοπικό ιστό και το περιβάλλον. Η άμεση καταγραφή των καταλυμάτων και λοιπών χώρων παροχής φιλοξενίας σε ένα ενιαίο μητρώο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας ώστε να γνωρίζουμε την δυναμική του νομού και την εκκίνηση της δράσης απομάκρυνσης από τον χώρο των παρανομούντων και Η δημιουργία μητρώου Αρκάδων παραγωγών και την δέσμευση των ιδιοκτητών- διαχειριστών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εστίασης για χρήση προϊόντων ντόπιας παραγωγής για της ανάγκες εστίασης των επισκεπτών-πελατών. Η σύσφιξη σχέσεων με κοινές δράσεις όλων των εμπλεκομένων στο τουριστικό προϊόν του νομού. Σε αυτήν μας την προσπάθεια θεωρούμε ότι η συμβολή σας θα είναι καθοριστική και την χρειαζόμαστε.< Εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας, σας παρακαλούμε να μελετήσετε αυτήν την επιστολή και να την συμπληρώσετε με τις παρατηρήσεις σας και τις ιδέες σας. Παρακαλούμε σημειώστε τοι 20 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη ανακοίνωση αυτής της προσπάθειας και θα καθοριστούν οι ενέργειες για την  περαιτέρω διάδοσή της.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Θα χαρούμε να συνοδοιπορήσουμε την Αρκαδία 2012-Σταθερή αξία όλες τις εποχές,
Με φιλικούς, Αρκαδικούς χαιρετισμούς,
Elias Siolis
Director of Business Development
Travel & Hospitality Services
Ναζιανζού 14, 116 33
Αθήνα
Τ. +30 210 7560082
Κ. +30 694 7315709
www.those.eu
info@those.eu