~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Πάνω από 3.000 άτομα στο βιβλίο του Πέτρου Τατούλη με τον τίτλο «Δεξιά- BLOG- Αριστερά, ελπίδα εμείς οι ίδιοι»...


Στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατούλη με τον τίτλο «Δεξιά- BLOG- Αριστερά, ελπίδα εμείς οι ίδιοι», (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος) σε κεντρικό ξενοδοχείο, ήταν περισσότερα από 3.000 άτομα, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.
Επίσης ήταν παρόντες οι βουλευτές της ΝΔ και πρώην υφυπουργοί Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γεράσιμος Γιακουμάτος οι βουλευτές Γιάννης Γιαννέλης και Κώστας Τζαβάρας καθώς και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, μολονότι είχε υπάρξει "απαγορευτικό" από τη Ρηγίλλης. Από το ΠΑΣΟΚ ήταν βουλευτές όπως οι Δ. Λιντζέρης, Γ. Μανιάτης, Σ. Ράπτη, Μ. Αποστολάκη και ο πρώην υπουργός Βασ. Κοντογιαννόπουλος.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκε και ο Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Περλικός, πολλοί δήμαρχοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών επιστήμονες και πολιτικοί φίλοι του Πέτρου Τατούλη.
Το βιβλίο προλόγισαν ο τ. πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Γιώργος Σιώμκος Καθηγητής Μάρκετινγκ Ο.Π.Α, ο Γιώργος Δαρδανός Εκδότης και ο Θανάσης Παπανδρόπουλος επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.