~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ο Συλλόγος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - "Η Αγκαλιά" διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά του» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο σταθμό Σύνταγμα, τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011



                        Αρ. Πρωτ.:9078
                                                                        Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2011


Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά του» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο σταθμό Σύνταγμα, τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011.
Στην εκδήλωση θα πωλούνται και χειροποίητες κατασκευές προσφορά των μελών και των φίλων της Αγκαλιάς. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ενημερωθούν για το κοινωνικό έργο της Αγκαλιάς. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου μας και για την προσπάθεια αποπεράτωσης του κτιρίου «Το Σπίτι της Αγκαλιάς».
 Με ευχαρίστηση θα δεχθούμε τις προσφορές φίλων και εθελοντών που κάθε χρόνο εμπλουτίζουν τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωσή μας με σπιτικά γλυκά, χειροτεχνίες και παραδοσιακά προϊόντα ή ό,τι άλλο μπορεί να ενισχύσει την εκδήλωσή μας και να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της Αγκαλιάς. Με χαρά θα περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας για να σας ξεναγήσουμε σε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση.




 Χορηγός επικοινωνίας: εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"