~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Επανεκλογή του φοροτεχνικού Ν. Καβουρίνου [από την Βλαχέρνα] ως αντιπροσώπου στην ΠΟΦΕΕ

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ   

Ο αρκάς φοροτεχνικός Νικόλαος Δημ. Καβουρίνος, εκλέχθηκε αντιπρόσωπος της Ένωσης Φοροτεχνικών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών (ΠΟΦΕΕ). Στις εκλογές που διεξήχθησαν από 31/10 έως 08/11/2015, στο Ν. Αττικής, έλαβε την 3η θέση μεταξύ 72 υποψηφίων με την παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Φοροτεχνικών», η οποία έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές με ποσοστό 62,14%.
Ο ίδιος μετά την επανεκλογή του, δήλωσε:
"Θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς, που συμμετείχαν στις εκλογές της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής, για την ανάδειξη αντιπροσώπων της, στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Στην εποχή που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας, είναι αναγκαία και καθοριστική για την θετική εξέλιξη του κλάδου μας.
Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν και πάλι αντιπρόσωπο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε..
Να τους υποσχεθώ, πως θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας, με βάση τον κανόνα που πάντα έχω στο μυαλό μου, που δεν είναι άλλος από την συνεχή αναβάθμιση του επαγγελματικού και επιστημονικού κύρους των λογιστών-φοροτεχνικών."
Μετά τιμής
Νικόλαος Δημ. Καβουρίνος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
* Η εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα" συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στον εκλεκτό συμπατριώτη μας αλλά και  επί σειρά ετών συνεργάτη του "Αρκαδικού Βήματος" Νίκο Δ. Καβουρίνο.