~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Σύσκεψη για άμεση επαναλειτουργία του τραίνου στην περιοχή μας

Πρόσκληση σε σύσκεψη για άμεση επαναλειτουργία του τραίνου στην περιοχή μας
Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας
Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Αρκαδίας
Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου
Τρίπολη 3 - 7 - 2008
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ενώ ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης της γραμμής στο τμήμα Κορίνθου - Άργους - Τρίπολης και έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμαστικά δρομολόγια, η Διοίκηση του ΟΣΕ δεν έχει δρομολογήσει τραίνα। Οι επανειλημμένες διαψεύσεις των υποσχέσεων για την επανακυκλοφορία του τραίνου στην περιοχή μας έχουν καταστήσει αναξιόπιστα ακόμα και τα όποια ανεπίσημα σενάρια για μελλοντική έναρξη λειτουργίας της γραμμής.
Συνεχώς προβάλλονται κάποιες δικαιολογίες αλλά είναι πλέον γεγονός ότι η κατάσταση αυτή τείνει να μονιμοποιηθεί, δημιουργώντας δικαιολογημένη ανησυχία στους εργαζομένους και στους πολίτες. Έχουμε χρέος όλοι μπροστά στη κατάσταση αυτή να αρθρώσουμε το λόγο μας και τη φωνή μας.Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση και την Διοίκηση του ΟΣΕ την άμεση επαναλειτουργία και την αναβάθμιση του τραίνου που υπήρξε μια σημαντική συγκοινωνιακή κατάκτηση για την περιοχή μας, που συνέβαλλε στην ανάπτυξη της και να δηλώσουμε ότι δεν ανεχόμαστε οποιαδήποτε συμφέροντα να την ματαιώνουν. Καλούμε όλους τους φορείς του Νομού μας να στηρίξουν την προσπάθεια επαναλειτουργίας του τραίνου στην Πελοπόννησο που είναι προς όφελος όλης της κοινωνίας. Στα πλαίσια αυτά το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Αρκαδίας και ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου σας καλεί σε συνάντηση - συζήτηση την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008 στις 7:30 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου προκειμένου να εκφράσουμε ενωτικά τη θέλησή μας και να συντονίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση επαναλειτουργία και την αναβάθμιση του τραίνου στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: