Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Enterprise Europe Network, στα πλαίσια των προσπαθειών για προβολή και προώθηση των Αρκαδικών προϊόντων & των Αρκαδικών εξαγωγικών επιχειρήσεων συμμετέχει με περίπτερο στην 21η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (Λ. Ανθούσης & Ντραφίου 1 Ανθούσα) τη χρονική περίοδο 14 - 18 Φεβρουαρίου.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου βρίσκεται στην αίθουσα 5 (hall 5) με αριθμό 715 726.Σ
Η 21η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους που ασχολούνται με τα τρόφιμα - ποτά και την τεχνολογία.
Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παυλής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προσκαλεί όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για συνεργασία με τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις να επισκεφτούν το περίπτερό μας και να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά Αρκαδικά προϊόντα μας.
Η 21η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων με τους επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων – ποτών.
Ο εναργής επαγγελματικός χαρακτήρας της Έκθεσης αποτελεί εχέγγυο για την μέγιστη εμπορική αποτελεσματικότητα των συμμετεχόντων.
Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: Συμβατικό και Βιολογικό Ελαιόλαδο, Ελιές, κρασί, τυροκομικά, αλλαντικά.
ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πέμπτη 14/2/2008 17:30-21:00
Παρασκευή 15/2/2008 12:00-20:00
Σάββατο 16/2/2008 11:00-21:00
Κυριακή 17/2/2008 11:00-21:00
Δευτέρα 18/2/2008 11:00-20:00
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου βρίσκεται στην αίθουσα 5 (hall 5) με αριθμό 715 726.Σ
Η 21η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους που ασχολούνται με τα τρόφιμα - ποτά και την τεχνολογία.
Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παυλής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προσκαλεί όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για συνεργασία με τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις να επισκεφτούν το περίπτερό μας και να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά Αρκαδικά προϊόντα μας.
Η 21η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων με τους επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων – ποτών.
Ο εναργής επαγγελματικός χαρακτήρας της Έκθεσης αποτελεί εχέγγυο για την μέγιστη εμπορική αποτελεσματικότητα των συμμετεχόντων.
Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: Συμβατικό και Βιολογικό Ελαιόλαδο, Ελιές, κρασί, τυροκομικά, αλλαντικά.
ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πέμπτη 14/2/2008 17:30-21:00
Παρασκευή 15/2/2008 12:00-20:00
Σάββατο 16/2/2008 11:00-21:00
Κυριακή 17/2/2008 11:00-21:00
Δευτέρα 18/2/2008 11:00-20:00
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου