~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ο Μεγαλοπολίτης Γιώργος Κουτσούκος οδεύει προς την αιωνιότητα.


Στις 31 Ιουλίου του 2010, στις 8 το βράδυ, ένας πράος γλυκός και έντιμος Αρκάς, ο Γιώργος Κουτσούκος του Νίκου και της Αγγελικής ανέβηκε στο τραίνο που χωρίς επιστροφή οδεύει προς την αιωνιότητα.
Δεν συμπαθώ τις πολυλογίες. Γι αυτό θα πω λίγα λόγια. Στην Εμπορική Τράπεζα ξεχώρισες και έγινες ένα από τα πιο ευπρεπή και αξιόλογα στελέχη της, στα χρόνια της ακμής της.
Στον κύκλο των συγγενών και φίλων, στις παρέες των ερασιτεχνών ψαράδων της Βόρειας Εύβοιας είχες το ρόλο του «Συνετού Καπετάνιου»
Και στο σπίτι μας κουμαντάριζες αθόρυβα τα πάντα. Τα δύο θαυμαστά παιδιά μας είναι η απόδειξη της σοφίας σου.
Ξέρω ότι είσαι μαζί μου, στο σπίτι μας. Απλά λίγο ξεφεύγεις, ανεβαίνεις στο Πευκί, ψαρεύεις, κατεβαίνεις στο Λούσιο μια βόλτα, και μετά, ξανά στην Αθήνα. Δίπλα μου.

Τέτη  Γ. Κουτσούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: