~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

 my-tips-collection

Οι μόνιμοι κάτοικοι Αρκαδίας, δικαιούνται επίδομα οικογενειακό, εφ΄ όσον πληρούν κάποια κριτήρια.

 Νικόλης Φίλης


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !  

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ
Λόγω του ότι στα χωριά μας, δεν υπάρχει internet και πληροφόρηση από κάποια αρμόδια υπηρεσία, όσοι έχουν συγγενείς, γνωστούς ας τους ενημερώσουν σχετικά. 
Ανακοίνωση: Οι μόνιμοι κάτοικοι, δικαιούνται επίδομα οικογενειακό, εφ΄ όσον πληρούν κάποια κριτήρια. 
Το επίδομα είναι € 600,00 αν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 3.000,00 €. Αν το εισόδημα φτάνει μέχρι € 4.700,00, τότε δικαιούνται να πάρουν επίδομα € 300,00. 
Δικαιολογητικά: Βεβαίωση από τον Δήμο, μονίμου κατοικίας, εκαθαριστικό εφορίας (Αντίγραφο) προηγούμενης χρονιάς, ταυτότητα, φωτοτυπία βιβλιαρίου τράπεζας, στο λογαριασμό του οποίου θα γίνει η κατάθεση. Μην ξεχάσετε την ταυτότητα.

Κατάθεση: Η κατάθεση των δικαιολογητικών, θα γίνει στο ΚΕΠ, του Δήμου, όπου δίνει και τις σχετικές πληροφορίες, μέχρι τέλους του μήνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: