~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ    Την απόφαση διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, για την επόμενη διετία υπέγραψαν ο Υπουργός Δ. Ξανθός και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  A. Πολάκης. 

Το νέο Δ.Σ. είναι:
* Τομάρας Πέτρος του Σπήλιου, Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», ως Πρόεδρος (φωτό δίπλα).
* Αλουπογιάννης Παναγιώτης – Χρήστος του Γεωργίου, Δικηγόρος, με αναπληρωτή του τον Διαμαντογιάννη Θεόδωρο του Γεωργίου, Συνταξιούχο Καθηγητή.
* Μπάκη Μαρία του Εμμανουήλ, Συνταξιούχος Δημοσίου, με αναπληρωτή της τον Κιούλο Επαμεινώνδα του Σπήλιου, Συνταξιούχο ΔΕΗ.
* Λάγαρη Βασιλική του Ιωάννη, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, Δ/ντρια Ψυχιατρικής, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή τον Πονηράκο Βενετσάνο του Κωνσταντίνου, ιατρό κλάδου ΕΣΥ, Συντονιστή Δ/ντή Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
* Μπαρδού Αθηνά του Νικολάου, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Μαιών, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια την Σαραντοπούλου Διαμάντω του Αριστείδη, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Αδελφών Νοσοκόμων, ομοίως που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Παναγιώτης-Χρήστος ΑλουπογιάννηςΗ θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.
- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/item/56489-panarkadiko-nosokomeio-afto-einai-to-neo-dioikitiko-symvoylio-onomata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: