~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ - Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ


«Όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα εμπεριέχονται στο υπέρτατο δικαίωμα της προσωπικής ελευθερίας!»


Την υποψηφιότητά του στο Νομό Αρκαδίας στο πλευρό του Στέφανου Μάνου, ανακοίνωσε ο Γιάννης Αβραντίνης, με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος, ο οποίος δήλωσε:

«Συμμετέχω στη δράση, γιατί πιστεύω βαθιά στη «φιλελεύθερη αρχή» και στο κράτος δικαίου. Κάθε άνθρωπος  έχει το δικαίωμα να ορίζει ο ίδιος τη ζωή του και την προσωπική του ελευθερία. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς του. Οι αρχές της πραγματικής Δημοκρατίας, όπως τις έθεσε ο Περικλής στην Αθήνα του 5ο π.Χ. αιώνα, πουθενά δεν ορίζουν να «καταθέτουν» οι πολίτες στο κράτος σχεδόν το μισό τους εισόδημα. Αυτό που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη η Ελλάδα, είναι η μείωση του κρατισμού, ο περιορισμός των παρεμβάσεων του κράτους στην οικονομία και η απελευθέρωση της ιδιωτικής
πρωτοβουλίας από τη γραφειοκρατία. Με λίγα λόγια, μικρότερο κράτος και μεγαλύτερη ελευθερία για τους πολίτες  του!»


Ο Γιάνης Αβραντίνης είναι πτυχιούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (ΒΒΑ in Management) και του Long  Island University (MBA in Finance).
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια εργάσθηκε ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ. Την περίοδο 1990 -1992 διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Στεγαστικής Τράπεζας και υποδιοικητής της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στους κλάδους τουρισμού, ανανεώσιμων πηγών  ενέργειας, real estate και ναυτιλίας, ενώ από το 2010 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου.
Το 2011 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Ν. (Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας) ενώ από το 2011 είναι μέλος του Δ.Σ.  του Σ.Ε.Ε.Ν (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας).

2 σχόλια:

GEORGE είπε...

14 Αεροπλάνα μόνο σε μία ώρα ψεκάσανε τους κατοίκους της Τρίπολης! Έχω γονείς, είμαι πατέρας και απαιτώ απαντήσεις, σε ότι έχω βιντεοσκοπήσει. Τα Chemtrails, οι αεροψεκασμοί στην Ελλάδα στην Τρίπολη της Αρκαδίας φαίνεται στο διαδίκτυο ότι χρόνια κρατούν, ΓΙΑΤΙ; Δείτε ντοκουμέντα εδώ και διαδώστε το σας παρακαλώ, ενοχλείστε αστυνομία, πολεμική αεροπορία, φορείς:
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/04/14.html

GEORGE είπε...

Υπάρχουν εταιρείες αεροψεκασμών στην Ελλάδα; Για δείτε το άρθρο μας και μακάρι να κάνουμε λάθος και όλα αυτά τα αέρια στον ουρανό της Τρίπολης, να κάνουν για τα μωρά μας...: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html (Συγχωρέστε μας για την παρέμβαση αλλά είναι σημαντικό αν όντως συμβαίνει ότι βιντεοσκοπήσαμε! Και ελπίζουμε σε ανθρώπους σαν εσάς, γιατί αφορά την υγεία και των δικών σας.)