~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Διαγωνισμός δημιουργίας εντύπου σε υπολογιστή για μαθητές της Πελοποννήσου διοργανώνει η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος» (Μεσσήνη Μεσσηνίας)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος» (Μεσσήνη) διεξάγει μέσο διαδικτύου μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας εντύπου σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η «καινοτομία» αυτού του διαγωνισμού είναι η καθολικότητα του καθώς απευθύνεται σε μαθητές έκτης δημοτικού και γυμνασίου της Πελοποννήσου, κάτι που «υλοποιείται» για πρώτη φορά. Οι μαθητές καλούνται να συνδυάσουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα περιοδικό λίγων σελίδων σε εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, με ύλη που έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. 

Πληροφορίες με τους όρους του διαγωνισμού  και τον τρόπο συμμετοχής  σε αυτόν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σχολής www.algorithmosmes.blogspot.com αλλά και στη ιστοσελίδα www.diagonismosentypoy.blogspot.com. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού  οι συμμετέχοντες αποστέλλουν τις «εργασίες» τους μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως και τις 20 Δεκεμβρίου ενώ τριμελής επιτροπή θα επιλέξει και θα βραβεύσει τις δύο καλύτερες.

 Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις δίνονται και τηλεφωνικά στο             6945 568387       από τον υπεύθυνο του διαγωνισμού Γιάννη Λάσκαρη.

                                                            Με τιμή Γιάννης Λάσκαρης
                              
                         (διευθυντής σπουδών-laskaris0@gmail.com-6945568387)

Δεν υπάρχουν σχόλια: