~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Με την κατάληψη της 3ης θέσης στο τουρνουά Tennis Masters Junior 2011, η Ραφαηλία Μπουρτζουκλή



3η θέση στις καλύτερες πήρε η Μπουρτζουκλή του Σ.Α.Τ

Με την κατάληψη της 3ης θέσης στο τουρνουά Tennis Masters Junior 2011, που συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές & αθλήτριες της φετινής χρονιάς, έκλεισε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ραφαηλία Μπουρτζουκλή του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ).
Έτσι, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Α.Τ. για το έτος 2011 ολοκληρώθηκαν με μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. Σε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, από πλευράς έντονων αθλητικών υποχρεώσεων & κούρασης, η Ραφαηλία έδωσε 5 αγώνες με τις κοπέλες από όλη την Πελοπόννησο & τα Ιόνια Νησιά, που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία τη χρονιά που μας πέρασε.
Το Σάββατο κατόρθωσε να κερδίσει τη Βρυώνη (Καλαμάτα) και την Αντωνίου (ΑΕΚ Τρίπολης) ενώ έχασε από την Καμπιώτη (Ζάκυνθο) η οποία κατέκτησε τελικά την πρώτη θέση.
Την Κυριακή φτάνοντας στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Χαραλαμπίδη (ΝΙΚΗ Πατρών),  ενώ στο μικρό τελικό κατάφερε να κερδίσει την Κώστα (Κεφαλονιά) και να κατακτήσει την 3η θέση.
Το ΔΣ & το προπονητικό team του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης συγχαίρει την αθλήτριά του για τις συνεχείς φετινές επιτυχίες και ανακοινώνει ότι η αθλήτρια θα τιμηθεί μαζί με τους νικητές του εσωτερικού τουρνουά του συλλόγου που είναι σε εξέλιξη στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ (6ο χιλ ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης) εδώ και 3 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: