~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Κινητοποιήσεις στα διόδια Νεστάνης και Ρίου

Πάτρα:
Ανοιχτές για δύο ώρες από τις 4 ως τις 6 το απόγευμα ήταν οι μπάρες στα διόδια στη Νεστάνη Αρκαδίας, λόγω της κινητοποίησης που οργάνωσαν πολίτες και φορείς της περιοχής που αντιδρούν στην αύξηση του αντιτίμου των διοδίων.
Συμμετείχαν πολίτες από τους νομούς Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας περιφερειακές παρατάξεις Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους συνδικαλιστικούς φορείς.
Οργανωτής ήταν η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου (παράταξη που συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ).
Ανάλογη κινητοποίηση μιας ώρας έγινε το μεσημέρι και στα διόδια του Ρίου στην Πάτρα. Την εκδήλωση οργάνωσαν οι επιτροπές "Ακρίβεια Stop", μέλη των οποίων ήρθαν στο Ρίο με λεωφορεία από την Πάτρα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Ηλεκτρονική Έκδοση 

Δεν υπάρχουν σχόλια: