~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ δεν θελει διαδηλωτές αλλά μόνο χειροκροτητές.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


            Kατά την προσφατη επίσκεψη
   του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Τρίπολη.



Δήλωση 15/6/2010
Είναι φανερό ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.Δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, πριν την συνεδρίαση της ΟΚΕ, κατά την προσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Τρίπολη.
Εξω από το Πνευματικό κέντρο της πόλης, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας με αποφασιστικό τρόπο την κατηγορηματική αντίθεση των εργαζομένων στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης που επιχειρείται από το ΠΑΣΟΚ.
Υπεύθυνοι της Κυβέρνησης όμως αλλά και μέλη της τοπικής ηγεσίας της, προσπαθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την παρουσία των εργαζομένων σε μια απολύτως νόμιμη, δημοκρατική και ειρηνική συγκέντρωση.
Φαίνεται ότι οι εποχές που ο νυν Πρωθυπουργός αντιπολιτευόταν λαϊκίζοντας, συμμετέχοντας ο ίδιος σε πορείες διαμαρτυρίας εργαζομένων, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Τώρα, υπό τον φόβο της κατακραυγής της κοινωνίας για τις πολιτικές της Κυβέρνησης του, προσπαθεί να απομονώσει κάθε φωνή διαμαρτυρίας και να εμφανίσει μόνο «αυθόρμητους» χειροκροτητές, συνεπικουρούμενος και από τα φιλικά προς αυτόν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που επιμελώς αποκρύπτουν τα πάντα γιατί η εικόνα ενός πρωθυπουργού που αποδοκιμάζεται σε κάθε γωνιά της χώρας δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για το ΠΑΣΟΚ ενόψει των Περιφερειακών εκλογών το φθινόπωρο!
Ως πότε όμως νομίζουν στο ΠΑΣΟΚ ότι μπορούν να φιμώνουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας; Ως πότε νομίζουν ότι μπορούν να αποκρύπτουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό;
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: