~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ για τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Νομό μας έχουν ως εξής:* Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009, και ώρα 10 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους Υποψηφίους βουλευτές, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Κώστα, ΖΑΧΑΡΙΑ Κώστα και ΣΤΑΙΚΟ Χρήστο, θα επισκεφθεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

* Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009, το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Υποψήφιο βουλευτή, ΜΑΝΤΗ Θανάση θα επισκεφθεί χώρους εργασίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

* Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009, από τις 9 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Υποψήφιο βουλευτή, ΜΑΝΤΗ Θανάση θα επισκεφθεί χώρους εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης

* Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009 από τις 10 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους Υποψηφίους βουλευτές, ΖΑΧΑΡΙΑ Κώστα και ΣΤΑΙΚΟ Χρήστο θα επισκεφθεί τους Δήμους Λαγκαδίων, Τροπαίων, Ηραίας.Δεν υπάρχουν σχόλια: