~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Στις 7 Αυγούστου, στις 21.30, στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου, κάτω απ' το φεγγαρόφωτο, θα ακούσουμε Jazz (Miles Davis, John Coltrane κ.α.),

Το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης Τρίπολης
στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων
διοργανώνει συναυλία με τους
Rex Richardson & Friends
στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου Τρίπολης,
τηv Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009 και ώρα 9.30 μ.μ



Τέσσερις μουσικοί με ιδιαίτερη προσωπική πορεία ο καθένας, που όμως, όταν βρίσκονται μαζί στη σκηνή συνθέτουν έναν ήχο διαφορετικό, διαμορφώνουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο στην αισθητική, στην έμπνευση και φυσικά στην απόδοση, και ταυτόχρονα κατορθώνουν να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που είναι το άθροισμα της επιμέρους δυναμικής του καθένα από αυτούς. Οι ζεστές τους μελωδίες που αποδίδονται λιτά, εναλλάσσονται με δυνατούς αυτοσχεδιασμούς, συνθετικές και ερμηνευτικές εντάσεις.

Ένας από τους περιζήτητους crossover τρομπετίστες παγκοσμίως, ο Αμερικανός Rex Richardson, μαζί με τους αναγνωρισμένους μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής Δημήτρη Καλατζή (πιάνο), Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη (ντραμς) και Γιώργο Γεωργιάδη (μπάσο), με τους οποίους έχει μόνιμη συνεργασία εδώ και τέσσερα χρόνια, δίνουν ραντεβού φέτος το καλοκαίρι στην Τρίπολη για μια μοναδική εμφάνιση!

Στις 7 Αυγούστου, στις 21.30, στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου, κάτω απ' το φεγγαρόφωτο, θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια από το κλασικό ρεπερτόριο της Jazz (Miles Davis, John Coltrane κ.α.), αλλά και δικές τους συνθέσεις, και θα απολαύσουμε μια μαγευτική βραδιά όπου θα παρουσιαστεί όλη η πορεία της Jazz-αυτοσχεδιαστικής-δημιουργικής Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: