~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

68o ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Σικάγο, 22 Οκτωβρίου 2008

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή 68 αντιπροσώπων από όλες τις Περιφέρειες , ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008 το 68ο Εθνικό Συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.
Η νεοεκλεγείσα διοίκηση υπό τον κ. Δημήτριο Φίλιο, που εξελέγη ομόφωνα ως Πρόεδρος, ορκίστηκε αμέσως μετά το πέρας του συνεδρίου. Αρκετοί αξιωματούχοι, σύνεδροι και στελέχη της Μεσοδυτικής Περιφέρειας της Π.Ο.Α συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας το πρωί της Κυριακής 19 /10 στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Niles, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ιακώβου, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία.
Οι εργασίες του συνεδρίου άρχισαν το πρωί της Πέμπτης, 16 Οκτωβρίου 2008 στο ξενοδοχείο «Marriott Chicago O‘Hare» με αγιασμό και χαιρετισμούς επισήμων. Τους συνέδρους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Κυβερνήτης της Μεσοδυτικής Περιφέρειας κ.Ανδρέας Παπαντωνίου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο κ.Βασιλική Γριβατσοπούλου, ο Συντονιστής του ΣΑΕ Περιφέρειας ΗΠΑ, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αρκαδίας, Δήμαρχοι Λαγκαδίων κ. Στάθης Κούλης και Κοριθίου, κ. Γεώργιος Καρλής, καθώς και ο πρόεδρος της Π.Ο.Α. Δρ. Παναγιώτης Ευαγγέλου.
Το Προεδρείο του Συνεδρίου απαρτίστηκε από τους κκ Ευάγγελο Ποττάκη, πρόεδρο, Φώτη Κοκοσιούλη, αντιπρόεδρο και Αθηνά Λυκουρέντζου, γραμματέα.
Την Πέμπτη έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης κατά τον οποίο κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος Δρ. Παναγιώτης Ευαγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε δια μακρόν στις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων της ανασυγκρότησης και του αναπροσανατολισμού της Ομοσπονδίας, καθώς και στη δημιουργία του Παναρκαδικού Κληροδοτήματος (Pan Arcadian Endowment Fund). Τον ακολούθησαν στο βήμα οι περισσότεροι αξιωματούχοι της απερχόμενης διοίκησης, ενώ ο Ταμίας κ. Γιάννης Ανδριόπουλος διάβασε τον οικονομικό απολογισμό. Μετά από την υποβολή ερωτήσεων και διεξοδική συζήτηση εγκρίθηκαν ο απολογισμός της Ανώτατης Διοίκησης, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός. Ακολούθως συγκροτήθηκαν Επιτροπές για τις εξής θεματικές ενότητες : Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Αρκαδικό Χωριό, Καταστατικό, Προϋπολογισμός, Εθνικό Κληροδότημα, Στόχοι και Ψηφίσματα, Δημοσιότητα και Νεολαία.
Οι εργασίες συνεχίστηκαν την Παρασκευή 17/10 με γόνιμη και δημιουργική συζήτηση τόσο στο πλαίσιο των ως άνω Επιτροπών όσο και στην Ολομέλεια και ολοκληρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18/10 με την υιοθέτηση σειράς αποφάσεων και ψηφισμάτων, την έγκριση τροποποιήσεων του Καταστατικού της Π.Ο.Α. και του Προϋπολογισμού.
Το μεσημέρι της Παρασκευής 17/10 ο καθηγητής Δρ. Ιωάννης Αντωνόπουλος (Dr. John Anton) εντυπωσίασε με την ομιλία του με θέμα «Αρκαδία και Αρκαδικό Ιδεώδες».
Αποφάσεις – Ψηφίσματα
Στις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν στη διάρκεια του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται :

Η επαναβεβαίωση της αποστολής της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής: να βελτιώσει και να εμπλουτίσει τη ζωή των Αρκάδων της Αμερικής και να συμβάλει στη διατήρηση, προβολή και τη διαιώνιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των ιδεωδών και αξιών του Οικουμενικού Ελληνισμού. Αφενός συντηρούμε τις ρίζες μας και διατηρούμε τους δεσμούς μας και την αγάπη μας προς την Αρκαδία και την Ελλάδα, αλλά εφεξής πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας και να δώσουμε προτεραιότητα στην καλλιέργεια των ως άνω αξιών και ιδεωδών και την επέκταση των δραστηριοτήτων μας εδώ στις Η.Π.Α.
Η δημιουργία της κατάλληλης υποδομής που θα καταστήσει την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής χρήσιμη και ωφέλιμη για τους νεότερους αρκαδικής καταγωγής Ελληνοαμερικανούς. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται:
α) Η αναδιοργάνωση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός της Γραμματείας της Π.Ο.Α. β) έμφαση στους τομείς επικοινωνίας, ενημέρωσης, προβολής και διαφήμισης, με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και με βασικό μοχλό την ανασύσταση της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο http://www.panarcadian.org/, γ) η απογραφή του ανθρώπινου δυναμικού με αναζήτηση και καταγραφή των αρκαδικής καταγωγής ατόμων και προσωπικοτήτων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς στον τόπο εδώ που ζούμε. (π.χ. επιστήμονες, ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, καθηγητές Πανεπιστημίου, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, καλλιτέχνες κλπ.) δ) η εντατικότερη καλλιέργεια της ενότητας, αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού.
Η έρευνα και καταγραφή της Ιστορίας και των επιτευγμάτων των Αρκάδων της Αμερικής. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται και η αναζήτηση και συγκέντρωση στοιχείων παλαιών επιστολών, φωτογραφιών, άλλων ιστορικών ντοκουμέντων, καθώς και προσωπικών μαρτυριών παλαιών μεταναστών, τα οποία θα αξιοποιηθούν τόσο για την καταγραφή της Ιστορίας μας, όσο και για τη μελλοντική δημιουργία Μουσείου Αποδήμων Αρκάδων.
Η ανάπτυξη προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών, και γενικότερα νέων από την Αρκαδία και αντιστρόφως. Προς τούτο θα πρέπει να αξιοποιηθούν η σχέση μας με το Arcadia University στην Πενσυλβάνια και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη και να εξεταστεί η καθιέρωση Παναρκαδικού Ιδρύματος Υποτροφιών.
Ψηφίστηκε κατ’ αρχήν κατ’ άρθρο η καθιέρωση του Παναρκαδικού Κληροδοτήματος (Pan Arcadian Endowment Fund), το οποίο θα λειτουργήσει ως αυτόνομο Εθνικό Ταμείο (μη κερδοσκοπικό Ιδρυμα) με καθεστώς φοροαπαλλαγής (501 c-3). Στόχος η δημιουργία Κληροδοτήματος με αρχικό κεφάλαιο 250 χιλιάδες δολάρια (250.000) στην προσεχή πενταετία και μίνιμουμ συνεισφοράς (5,000) πέντε χιλιάδες δολάρια συνολικά σε πέντε ισόποσες ετήσιες δόσεις. Σκοπός του κοινωφελούς αυτού Ιδρύματος θα είναι η ενίσχυση των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών προγραμμάτων τη; Π.Ο.Α. με την αξιοποίηση των τόκων ή των εισοδημάτων από το κεφάλαιο το οποίο θα επενδυθεί. Πρώτος πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Κληροδοτήματος εξελέγη από το συνέδριο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Π.Ο.Α. Δρ. Παναγιώτης Ευαγγέλου.
Αναθεώρηση και εκσυγχρονισμός του Καταστατικού. Το Συνέδριο αποφάσισε με πλειοψηφία άνω των 2/3 την αναθεώρηση του Καταστατικού σε τρεις σημαντικούς τομείς:
α) τη δυνατότητα ίδρυσης νέων τμημάτων με τουλάχιστον 15 μέλη σε πόλεις οι περιοχές που απέχουν τουλάχιστον 50 μίλια από ήδη υπάρχοντα τμήματα
β) για την ύπαρξη απαρτίας στα συνέδρια εφεξής θα απαιτείται η συμμετοχή της πλειοψηφίας των ταμιακώς τακτοποιημένων τμημάτων και της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων
γ) καθιερώνεται διετής θητεία για όλα τα όργανα της διοίκησης της Π.Ο.Α και των περιφερειών. (Ανώτατη Διοίκηση, Board of Trustees – Κυβερνεία). Το άρθρο αυτό θα αρχίσει να ισχύει από το 2009
δ) ο υπολογισμός της δύναμης των τμημάτων για την εκπροσώπησή τους στο περιφερειακό καθώς και στο Εθνικό Συνέδριο θα γίνεται με βάση τον μέσο όρο των μελών τους για τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Ψηφίσματα
Α. Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Συνέχιση των προσπαθειών για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προς όφελος του αρκαδικού λαού.
Β. Αρκαδικό Χωριό. Ολοκλήρωση των υποδομών περιλαμβανομένων των έργων της ύδρευσης και της κατασκευής Πολιτιστικού Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων. Παραχώρηση της έκτασης που είχαν υποσχεθεί στην Π.Ο.Α. το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε και η ΔΕΠΟΣ.
Γ. Περιβάλλον – Πυρκαγιές. Η Παναρκαδική Ομοσπονδία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους Αρκάδες και άλλους ομογενείς που συνέβαλαν στην επιτυχία του μεγάλου εράνου για την ανακούφιση των πυροπαθών. Συγκεντρώθηκαν σε χρήματα και σε είδος (μηχανήματα και πυροσβεστικό όχημα) 250.000 δολάρια σε διάστημα λίγων μηνών. Περίπου 165.000 δολάρια από το ποσό αυτό διατέθηκαν σε 128 δικαιούχους πυρόπληκτους ως συμβολική προσφορά των Αρκάδων της Αμερικής για την ανακούφισή τους. Η Π.Ο.Α. επαναβεβαιώνει το έντονο και ζωηρό ενδιαφέρον της για τα προγράμματα ανάπλασης, αναδάσωσης και τη γενικότερη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Αρκαδίας, το οποίο θεωρείται απαράμιλλου κάλλους.
Δ. Παγκόσμια Παναρκαδική Συνομοσπονδία. Η Π.Ο.Α πιστεύει ότι ο οργανισμός αυτός δεν έχει επιτύχει τους στόχους του με τη σημερινή του μορφή και δομή και σε συνεργασία με τις αδελφές Παναρκαδικές Ομοσπονδίες Καναδά, Αυστραλίας και Ελλάδας θα προτείνει την αναμόρφωση και ανασυγκρότηση της Π.Π.Σ. σε έναν οργανισμό – σύμβολο της ενότητας των απανταχού Αρκάδων, ο οποίος θα διοργανώνει κάθε τέσσερα χρόνια σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια παγκόσμια Παναρκαδική συνάντηση που θα περιλαμβάνει σειρά πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.
Ε. ΣΑΕ και άλλες οργανώσεις. Η Π.Ο.Α. συμμετέχει στο Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού (Σ.Α.Ε.), οργάνωση – ομπρέλα του απανταχού Ελληνισμού και συνεργάζεται με το Εθνικό Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο και με όλες τις εθνικοτοπικές οργανώσεις του Ελληνισμού της Αμερικής για το καλό της ομογένειας και του Ελληνισμού γενικότερα.
ΣΤ. Εθνικά Θέματα. . Η Π.Ο.Α. έχοντας επίγνωση της επιρροής του Ελληνισμού της Αμερικής στην κοινωνία και την πολιτική ζωή των ΗΠΑ, καλεί την αμερικανική κυβέρνηση και το Κογκρέσο:
α) Nα υποστηρίξουν μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό με βάση το διεθνές δίκαιο και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, βασισμένη στις αρχές της διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας, την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και την επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες.
β) Να προασπίσει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και να αποτρέψει την Τουρκία από ενέργειες αμφισβήτησής τους καταδικάζοντας κάθε προκλητική συμπεριφορά που απειλεί την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή.
γ) Η Π.Ο.Α. καταδικάζει την απόπειρα πλαστογράφησης της ιστορίας της ελληνικής Μακεδονίας από το κράτος των Σκοπίων και ζητά λύση του ζητήματος της ονομασίας με βάση τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, υποστηρίζοντας τις σχετικές αποφάσεις της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής.
δ) Η Π.Ο.Α. καταδικάζει κάθε προσπάθεια περιορισμού των απαράβατων δικαίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και ζητά από την αμερικανική κυβέρνηση και το Κογκρέσο να πιέσουν την Τουρκία να σεβαστεί τα πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα του Πατριαρχείου, να αναγνωρίσει άμεσα τον οικουμενικό του χαρακτήρα, να αποδώσει τα αδίκως κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία, να επιτρέψει την άμεση επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και να αποκαταστήσει τα πολιτικά και πολιτιστικά δικαιώματα των ομογενών της Κωνσταντινούπολης.
ε) Η Π.Ο.Α. υποστηρίζει τον πλήρη σεβασμό των πολιτικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία.
Επίσημο Δείπνο – Τιμητικές διακρίσεις
Το βράδυ της Παρασκευής 17/10 πραγματοποιήθηκε στο “Chateau Ritz” στο Niles το επίσημο δείπνο του συνεδρίου. Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σικάγου κκ. Ιάκωβος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας Αναστάσιος Πέτροβας και ο συντονιστής του ΣΑΕ Αμερικής κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμούς. Στη συνέχεια ο γενικός υπεύθυνος του συνεδρίου Ανδρέας Παπαντωνίου και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α. Δρ. Παναγιώτης Ευαγγέλου απένειμαν το βραβείο «Ουίλλιαμ Χέλης» στον κ. Δημήτριο Μπάκο, γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αστέρας Τρίπολης». Το βραβείο «Παναγιώτης Σέκερης» που απονέμεται στον επιχειρηματία και φιλάνθρωπο Τζον Κάλαμος θα επιδοθεί σε άλλη ευκαιρία, καθώς ο κ. Κάλαμος δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων. Πάνω από 400 Αρκάδες και φίλοι παρευρέθηκαν στην ωραία αυτή εκδήλωση και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το βράδυ της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια δείπνου στο κέντρο «ΟPA» απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις συνολικής προσφοράς και προθυμίας στον τέως Πρόεδρο Γιώργο Σουρούνη και φιλοξενίας στο ζεύγος Παναγιώτη και Τζέρι Κυπραίου από το Λας Βέγκας. Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις στους Δημάρχους Λαγκαδίων κ. Στάθη Κούλη και Κορυθίου κ. Γιώργο Καρλή που εκπροσώπησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Αρκαδίας στο συνέδριο.
Τέλος, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/10 στο εστιατόριο «Κώστας» στο κέντρου του Σικάγου δείπνο γνωριμίας της νεολαίας. Η εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του υπεύθυνου νεολαίας Πίτερ Παπαντωνίου και στην οποία παρευρέθηκε και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Δημήτρης Φίλιος έδωσε την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και γόνιμου διαλόγου για την προσέλκυση περισσοτέρων νέων στους κόλπους της Π.Ο.Α.
Η νέα διοίκηση
Η νέα Ανώτατη Διοίκηση έχει ως εξής : Δημήτριος Φίλιος, (Νέα Υόρκη) Πρόεδρος, Ανδρέας Παπαντωνίου, (Σικάγο) Α’ Αντιπρόεδρος, Αθανασία Συρεγγέλα, (Λος Άντζελες) Β’ Αντιπρόεδρος, Πέτρος Κασίμης, (Νέα Υόρκη), Γ’ Αντιπρόεδρος, Βασίλης Μαχαίρας, Γενικός Γραμματέας, Θεόδωρος Μεσιακός, Ταμίας. Νομικός σύμβουλος εκλέχτηκε ο Γεώργιος Ρεβελιώτης και Υπεύθυνος Νεολαίας ο Πέτρος Παπαντωνίου. Αναπληρωτής υπεύθυνη Νεολαίας αναδείχθηκε η Τίνα Συρεγγέλα. Πρόεδρος της Επιτροπής Παναρκαδικού Νοσοκομείου εκλέχτηκε ο Αναστάσιος Στασινός.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο (Board of Trustees) εκλέχθηκαν οι ακόλουθοι: Γεώργιος Γκριτσώνης, Πρόεδρος και μέλη, οι δύο τελευταίοι πρόεδροι, Δρ. Παναγιώτης Ευαγγέλου και Δημήτριος Καραλέκας. Επίσης, οι: Γεώργιος Τουμπέκης, Γιάννης Bέμης, Φώτης Κοκοσούλης, Γιάννης Χείλαρης, Παναγιώτης Κυπραίος και Κάνυ Μπάνη.
Επικυρώθηκε, επίσης, η εκλογή των κυβερνητών, ως εξής: Σωτήριος Γκάβρος (Ανατολική Περιφέρεια), Δημήτριος Πούλος (Μεσοδυτική), Γεώργιος Αναστασόπουλος (Δυτική).
Ο νέος πρόεδρος κ. Φίλιος με δήλωση του αφού ευχαρίστησε για την ομόφωνη εκλογή του, υποσχέθηκε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για την εκπλήρωση των στόχων της Παναρκαδικής. «Πρωταρχικοί στόχοι μας», είπε, «είναι η επίσπευση των ενεργειών για την ολοκλήρωση της ανασυγκρότησης και του αναπροσανατολισμού της οργάνωσής μας, καθώς και των προγραμμάτων για τη Νεολαία και την υλοποίηση του Κληροδοτήματος. Θεωρώ ιδιαίτερα ελπιδοφόρα τη συμμετοχή πέντε νέων αρκαδικής καταγωγής Ελληνοαμερικανών στη νέα διοίκηση της Π.Ο.Α.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: