~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Κοινόν Καρυτινών: Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα!

Κοινόν Καρυτινών


Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, παρά τις ιώσεις, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα! Η μέρα ηλιόλουστη!! Φτάσαμε το μεσημεράκι στο Γκάζι και επισκεφτήκαμε το χώρο της Τεχνόπολης ,που είχε μεταμορφωθεί σε εργοστάσιο του Αι Βασίλη. Ξέγνοιαστη βόλτα, συγκρουόμενα, πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια, φαγητό και μετά η μεγάλη έκπληξη της μέρας που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους. Αγαπημένες μας οικογένειες με καταγωγή από την Καρύταινα, μας περίμεναν στο πλανητάριο, όπου όλοι μαζί παρακολουθήσαμε στην αίθουσα του θόλου την ταινία: Το άστρο των Χριστουγέννων. 
Εξαιρετική εμπειρία!!! Χάρη στην τεχνολογία, νιώθαμε ότι είμαστε μέρος της ταινίας ,δίπλα στη σπηλιά που γεννήθηκε ο Χριστός, συντροφιά με τους 3 μάγους!!! Πολλές πληροφορίες, που ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί ή να ερευνήσει και εκ των υστέρων, υπέροχες εικόνες και ήχοι ,μας άφησαν άφωνους!!!
Ο σύλλογός μας, κάλυψε τα εισιτήρια του πλανητάριου για όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες που έλαβαν μέρος και υποσχόμαστε σε αυτούς που αρρώστησαν και δεν ακολούθησαν τελικά, να οργανώσουμε σύντομα άλλη μια εκπαιδευτική εκδρομή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: