~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

 my-tips-collection

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ - ΝΕ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση παραίτησης από την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων μάς αναγκάζουν να υποβάλλουμε την παραίτηση μας από μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι αποδεσμευόμαστε ακούσια από ένα κόμμα που καταργήθηκε στην πράξη, καθώς γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το κόμμα υπόκειται σε μνημονιακή μετάλλαξη, με αποκλειστική ευθύνη της ηγετικής του ομάδας.
Τα βασικά γεγονότα που μάς οδηγούν σε μία τέτοια απόφαση είναι τα εξής:
·       Η καταστρατήγηση βασικών σημείων της πολιτικής απόφασης του ιδρυτικού Συνεδρίου, του προγράμματος της ΔΕΘ αλλά και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αντιπάλεψε εξ αρχής όλους τους μνημονιακούς, νεοφιλελεύθερους και αντιδημοκρατικούς μονοδρόμους με τις αποφάσεις των τελευταίων εβδομάδων αναιρεί τον ίδιο το χαρακτήρα του και οδηγείται σε υποταγή στο εγχώριο και ξένο κατεστημένο.
·       Το κόμμα, εδώ και αρκετό καιρό, στην ουσία δεν λειτουργεί. Κρίσιμες αποφάσεις, που καθορίζουν την πορεία της χώρας και του λαού πάρθηκαν από την ομάδα των «παρά τω προέδρω» ηγετικών στελεχών, όχι απλά χωρίς να αποφασιστούν στα αρμόδια όργανα (ΠΓ, ΚΕ, κλπ), αλλά ακόμη και εν αγνοία τους. Ακόμη και η απόφαση για τις πρόσφατες εκλογές λήφθηκε από έναν κλειστό κύκλο, χωρίς καμία εκ των προτέρων ενημέρωση των οργάνων του κόμματος.

Θεωρούμε πως δεν έχουμε καμία θέση πλέον σε ένα κόμμα που υποτάχθηκε στα κελεύσματα του εγχώριου κατεστημμένου, αλλά και των ξένων επικυρίαρχων και τα όργανα του δεν συμμετέχουν καν στην διαμόρφωση και άσκηση πολιτικής, αλλά διαδραματίζουν έναν διακοσμητικό ρόλο, σε ένα κόμμα που ρέπει προς το μνημονιακό βοναπαρτισμό.

Τα παραιτηθέντα μέλη της Ν.Ε.:

1.  ΚΟΥΝΕΛΗΣ  Γιάννης - Συντονιστής της Ν.Ε.
2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος - Αναπληρωτής Συντονιστής της Ν.Ε. & Μέλος της
                                                  Συντονιστικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελ/σου
3.  ΓΚΑΝΙΟΣ  Γεώργιος  -  Μέλος Ν.Ε.
4.  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ  Νίκος  -  Μέλος Ν.Ε.
5.  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  Σπυριδούλα  -  Μέλος Ν.Ε.
6.  ΚΑΡΑΚΑΣΗ  Γιούλικα  -  Μέλος Ν.Ε.
7.  ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ  Γεώργιος  -  Μέλος Ν.Ε.
8.  ΛΑΖΑΡΗΣ  Ιωάννης  -  Μέλος Γραμματείας Ν.Ε. & Συντονιστής Ο.Μ. Τρίπολης
9.  ΜΑΝΤΗΣ  Αθανάσιος  -  Μέλος Ν.Ε.
10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος  -  Μέλος Ν.Ε.

11. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  Ιωάννης  -  Μέλος Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: