~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ




ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

               ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

            [από την Αρκαδία]



Ο Αλέξανδρος Γ. Παρασκευόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Κατάγεται από την Αρκαδία και την Τήνο.
Είναι μαθηματικός, διδάκτορας του Πανεπιστήμιου Imperial του Λονδίνου.
Δίδαξε στο Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά καθώς και στη δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση (Σχολή Μωραΐτη, Deree, ACS κα).
Είναι συνεργάτης ερευνητής του Κέντρου Ανάλυσης Μη Γραμμικών Συστημάτων (CRANS)  του Πανεπιστημίου της Πάτρας και του Πανεπιστημίου Brunel της Μεγάλης Βρετανίας, με σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων στα Μαθηματικά καθώς και στις εφαρμογές τους στα Οικονομικά την τελευταία πενταετία.
Έδρασε στο φοιτητικό κίνημα, στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών την δεκαετία του ΄70.  Δραστηριοποιήθηκε στο Αριστερό κίνημα των Μεσογείων και στης Λαυρεωτικής μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ μέχρι τις  αρχές της δεκαετίας του ’80.  Συνέχισε την δράση του παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία και το 1986 εξελέγη γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Μεγάλης Βρετανίας του ΚΚΕ μέχρι το 1989, όταν αποχώρησε από το κόμμα. Υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Διαλεκτική». Την δεκαετία του 1990 δραστηριοποιήθηκε στο Οικολογικό κίνημα των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής. Το 2006 ήταν ιδρυτικό στέλεχος της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών» στην περιοχή της Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, με την οποία ήταν υποψήφιος στις εκλογές το 2006, το 2010 και το 2014. 
Από το 2013 είναι μέλος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «Πράττω», που πρότεινε και στηρίζει την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.

facebook: https://www.facebook.com/alexandros.g.paraskevopoulos, Αλέξανδρος-Παρασκευόπουλος,
email: paraskevopoulosalexandros@gmail.com
twitter:@ParaskevoAlex

~~~~~~~~~~~~

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Φίλες και φίλοι, στις εκλογές της 25ης Γενάρη, ζητώ την ψήφο σας με το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής.

Η υποψηφιότητα μου,
Στηρίζεται:
· Στους αδιάρρηκτους δεσμούς μου με την Αριστερά και τα Κινήματα της περιοχής της Αττικής από τα νεανικά μου χρόνια μέχρι σήμερα.
· Στη βούλησή μου να θέσω την επιστημονική μου γνώση και τα αποτελέσματα του ερευνητικού μου έργου στην υπηρεσία μιας κυβέρνησης σωτηρίας προς όφελος του λαού και της χώρας.

Εκπορεύεται:
· Από το πατριωτικό κάλεσμα της εξόδου από τα μνημόνια και την εποπτεία της τρόικας. Για μια ΕΛΛΑΔΑ υπερήφανη. Για μια ΕΥΡΩΠΗ της αλληλεγγύης, της ισοτιμίας και της πραγματικής σύγκλισης των οικονομιών.
· Από το ουμανιστικό χρέος να σταθούμε αλληλέγγυοι στους αδύναμους συμπατριώτες μας, εξειδικεύοντας στην περιοχή μας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την ανθρωπιστική κρίση.

Συστρατεύομαι:
. Στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με αιχμή την κοινωνική δικαιοσύνη και την επένδυση στην παιδεία και στην έρευνα, με αξιοποίηση του πολύτιμου επιστημονικού δυναμικού της χώρας που, αυτή τη στιγμή είτε ξενιτεύεται είτε βιώνει τα αδιέξοδα της πολιτικής των τελευταίων ετών.
· Στην πολιτική που έχει στο επίκεντρό της τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τους ανέργους και συνταξιούχους, τις ανάγκες και τις ελπίδες τους.


Φίλες και φίλοι, στις 25 Γενάρη, όλοι μαζί, να κάνουμε το όραμα, πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: