~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ενα βιβλίο για παιδιά με τίτλο "Catch that Cat" της Μελίνας Μάλλος και εικονογράφιση της Τέτης ΣώλουΕνα βιβλίο για παιδιά και όχι μόνον, ιδιαίτερης καλαισθησίας σε στίχους χαϊκού της συγγραφέως -ποιήτριας Μελίνας Μάλλος και εικονογράφιση της εικαστικού -συγγραφέως-δημοσιογράφου ΕΔΣΤΕ - FIGET Τέτης Σώλου κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αυστραλία με αποδέκτες Ελληνες και όσους ενδιαφέρονται για το καλό βιβλίο.
Τίτλος του βιβλίου Catch that Cat το οποίο με την εξιστόριση των πεπραγμένων μιας γάτας περνά στην γνώση και διάδοση του τόπου και των παραδόσεων των Κυθήρων.
Για την υλοποίηση του αρωγός το Ταμείο Κυθηραϊκής Κληρονομιάς και ο Ταμίας κος J. Πούλος. 

Μάγδα Μυστικού 
 Εικαστικός Συντάκτης 
 Δημοσιογράφος ΕΔΣΤΕ- FIGET

Η Tety Solou είπε... Τι όμορφη παρουσίαση. Λιτή και τόσο περιεκτική. Μεγάλη τιμή για το βιβλίο και για τους συντελεστές του να το παρουσιάζει τόσο ζωντανά η Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού, εικαστικός συντάκτης και δημοσιογράφος, μέσα από τις σελίδες του Αρκαδικού Βήματος.
Ως εικονογράφος του βιβλίου ευχαριστώ θερμά. Μου δίνετε μία ώθηση να προχωρήσω.

1 σχόλιο:

Tety Solou είπε...

Τι όμορφη παρουσίαση. Λιτή και τόσο περιεκτική. Μεγάλη τιμή για το βιβλίο και για τους συντελεστές του να το παρουσιάζει τόσο ζωντανά η Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού, εικαστικός συντάκτης και δημοσιογράφος, μέσα από τις σελίδες του Αρκαδικού Βήματος. Ως εικονογράφος του βιβλίου ευχαριστώ θερμά. Μου δίνετε μία ώθηση να προχωρήσω.