~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΠΟΕΣΥ:Αλληλεγγύη στην “Απογευματινή” της Κωνσταντινούπολης προσπάθεια να διατηρηθεί στη ζωή ένα ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας έντυπο και να κρατηθεί μία φωνή ενημέρωσης ζωντανή.

  ΕΝ-ΤΥΠΟΣ  

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που δίνει η εφημερίδα “Απογευματινή” της Κωνσταντινούπολης, το τελευταίο ελληνικό έντυπο που εκδίδεται στην Πόλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε να συμβάλλει συμβολικά με 11 ετήσιες συνδρομές στην οικονομική ενίσχυση της.
Ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε αναγνωρίζοντας το έργο και τη διαδρομή μιας εφημερίδας που εκδίδεται καθημερινά από το 1925 και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που απειλούν την άμεση επιβίωσή της. 

Η Ομοσπονδία των Ενώσεων Δημοσιογράφων Ελλάδας εκτός από τη συμβολική αυτή κίνηση, απευθύνει έκκληση προς όλο τον κλάδο, αλλά και προς την αρμόδια υπουργό, να συμβάλλουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί στη ζωή ένα ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας έντυπο και να κρατηθεί μία φωνή ενημέρωσης ζωντανή.





Δεν υπάρχουν σχόλια: