~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΠΟΕΣΥ:Αλληλεγγύη στην “Απογευματινή” της Κωνσταντινούπολης προσπάθεια να διατηρηθεί στη ζωή ένα ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας έντυπο και να κρατηθεί μία φωνή ενημέρωσης ζωντανή.

  ΕΝ-ΤΥΠΟΣ  

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που δίνει η εφημερίδα “Απογευματινή” της Κωνσταντινούπολης, το τελευταίο ελληνικό έντυπο που εκδίδεται στην Πόλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε να συμβάλλει συμβολικά με 11 ετήσιες συνδρομές στην οικονομική ενίσχυση της.
Ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε αναγνωρίζοντας το έργο και τη διαδρομή μιας εφημερίδας που εκδίδεται καθημερινά από το 1925 και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που απειλούν την άμεση επιβίωσή της. 

Η Ομοσπονδία των Ενώσεων Δημοσιογράφων Ελλάδας εκτός από τη συμβολική αυτή κίνηση, απευθύνει έκκληση προς όλο τον κλάδο, αλλά και προς την αρμόδια υπουργό, να συμβάλλουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί στη ζωή ένα ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας έντυπο και να κρατηθεί μία φωνή ενημέρωσης ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: