~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΑ Καλαμάτας και της ΕΡΤ πανελλαδικά για δημόσια δημοκρατική ενημέρωση στο πλευρό του λαού είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας και κάθε σκεπτόμενου και αγωνιζόμενου πολίτη

Η Ανοιχτή Συνέλευση καλεί τη Δευτέρα 30/6  στις 9:00 μ.μ. στο χώρο της ΕΡΑ Καλαμάτας στο Ανατολικό Κέντρο ανοιχτή συζήτηση για τη δημιουργία συνέλευσης αλληλεγγύης στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΑ και στους εργαζομένους της.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΑ Καλαμάτας και της ΕΡΤ πανελλαδικά για δημόσια δημοκρατική ενημέρωση στο πλευρό του λαού είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας και κάθε σκεπτόμενου και αγωνιζόμενου πολίτη. Στην κατειλημμένη και αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΑ συντελείται ένα ελπιδοφόρο πείραμα αντίστασης και ακηδεμόνευτης δημιουργίας που απαιτεί την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη μας.




Καλούμε κάθε πολιτική και κοινωνική συλλογικότητα, συνδικάτα εργαζομένων, πολιτιστικούς και επιστημονικούς φορείς τους εργαζομένους και τους ανέργους Καλαμάτας να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία και να στηρίξουν το πρόγραμμα του σταθμού, τη γόνιμη επαφή του με τα κοινωνικά ζητήματα της πόλης και της χώρας καθώς και τους ίδιους τους εργαζομένους για το δύσκολο εγχείρημα που έχουν αναλάβει.

https://www.facebook.com/erakalamatas

Δεν υπάρχουν σχόλια: