~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Αρχαιρεσίες της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών

etaireia_arkadikvn_grammatvnΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών.

Α΄ Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών συγκροτήθηκε σε σώμα την 4η Ιουνίου 2014 στο Γραφείο της Εταιρείας, Γλάδστωνος 5, 106 77 Αθήνα ως εξής:
 1. Πρόεδρος Ηλίας Στασινός
 2. Αντιπρόεδρος Γεώργιος Καλπακιώτης
 3. Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Κατσούλος
 4. Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Παναγόπουλος
 5. Ταμίας Μαρία Γαβρήλου
 6. Έφορος Άγγελος Θεοδωρόπουλος
Σύμβουλοι
 1. Βασίλειος Ντάντουλης
 2. Παναγιώτης Αϊβαλής
 3. Χρήστος Τσούτσουβας
Β΄ Εξελεγκτική Επιτροπή
Τα νέα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν από την Τακτική Γενική Συνέλευση την 1η Ιουνίου 2014, στην Αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Τζώρτζ 9, 106 82 Αθήνα είναι τα εξής:
 1. Σταύρος Γεωργακόπουλος
 2. Σοφία Κακουλίδου
 3. Δημήτριος Γιαννακούρας
Αθήνα, 10 Ιουνίου 2014
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Στασινός
Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης Κατσούλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: