~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ο καθηγητής Ηλίας Γ. Νικολόπουλος υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύει στην Αρκαδία


ΗΛΙΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Καθηγητής Συνταγματικού ΔικαίουΒιογραφικό
Σπούδασε στη Νομική Αθήνας και στα Γαλλικά Πανεπιστήμια Παρίσι 1 & Παρίσι 2 (Σορβόννη) όπου το 1980 αναγορεύτηκε κρατικός διδάκτορας. Είναι Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Στις εκλογές του 2002 και του 2006 ήταν υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας και  εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΔΗΚΚΙ .

Διεκδικούμε
  • Την συμπαράταξη με τις δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και με τις χώρες του Νότου ώστε τον κύριο λόγο να έχουν οι εργαζόμενοι και όχι οι πολυεθνικές και οι διοικήσεις των τραπεζών.
  • Σύγκλιση Ευρωπαϊκής Διάσκεψης για το ελληνικό χρέος  και καταγγελία στο Δικαστήριο της ΕΕ των αντισυνταγματικών διατάξεων των δανειακών συμβάσεων.
  • Αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ευρώπη ώστε να μην εγκλωβίζονται ακούσια στη χώρα μας οι οικονομικοί και όχι μόνο μετανάστες.
Διεκδικούμε μια Ευρώπη με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, θέσεις αξιοπρεπούς εργασίας, δημοκρατία, οικολογική ισορροπία και ειρήνη.

Η ενίσχυση της προσπάθειας για τη θεμελίωση μίας άλλης Ευρώπης θα βοηθήσει την ανατροπή στην Ελλάδα ώστε η νέα κυβέρνηση να ακυρώσει τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς  νόμους, να σταματήσει την ανθρωπιστική κρίση και την εξαθλίωση του λαού και να θεμελιώσει το κοινωνικό κράτος δικαίου που έχει συρρικνωθεί.


Μια Ελλάδα με Εθνική ανεξαρτησία 
και ουσιαστική λαϊκή κυριαρχία.

Επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: