~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Βράβευση Σχολής Αργυροχρυσοχοϊας Στεμνίτσας στην 3η Πολιτιστική Συνάντηση Δυτικής Αττικής

Σας στέλνουμε 2 φωτογραφίες από την 3η Συνάντηση πολιτιστικών Συλλόγων Δυτικής Αττικής, που έγινε στο Ολυμπιακό Ακίνητο Άνω Λιοσίων από 10 έως 13 Οκτωβρίου. 

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρκάδων Δήμου Φυλής, η Σχολή Αργυροχρυσοχοϊας Στεμνίτσας ήταν ο τιμώμενος φορέας από τη Περιφέρεια Αττικής, για το έργο και τη προσφορά της στις τέχνες και τον Πολιτισμό.


Στις φωτό : 1) H Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής απονέμει τιμητική πλακέτα στη Σχολή, μέσω της καθηγήτριας της Σχολής κας Μουστάκη Κατερίνας.


2) Η βράβευση του Συλλόγου Αρκάδων για το περίπτερο και την προσφορά του, μέσω του Προέδρου του Συλλόγου κ Θοδωρή Νικολάου από το Δήμαρχο Φυλής κ. Δημήτρη Μπουραϊμη.
Θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς
Θοδωρής Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: