~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

 my-tips-collection

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Παλαμαραίων Γορτυνίας

Σε κλίμα καθαρά πατριωτικό και με αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, μέλη του Συλλόγου Παλαμαραίων συναντήθηκαν την Κυριακή 15 του 9ου μήνα του 2013 μ.Χ. στο κέντρο της Αθήνας, στο φιλόξενο καφενέ (ο Σύλλογος είχε "κλείσει" την Aίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης για την εκδήλωση του, αλλά ο αρμόδιος[;] να την ανοίξει στις 11.00 π.μ. δεν ήρθε!), του ανδριτσαίνου συμπατριώτη στην πλατεία Κοτζιά (απέναντι από το παλιό Δημαρχείο) και πραγματοποίησαν τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου τους. 

Συμφώνησαν ότι τα μέλη πρέπει να έχουν τακτικότερη επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν το χωριό τους και τις δραστηριότητες του συλλόγου, αλλά και την προσέγγιση όμορων κοινοτήτων για την επίτευξη κοινών στόχων. Κατεγράφησαν ζητήματα τα οποία καλείτε το νέο δ.σ. που εκλέγει να αντιμετωπίσει στο προσεχές μέλλον. 

Πραγματικά ήταν μια ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα η οποία τιμά το Σύλλογο και αυτό που αντιπροσωπεύει και δίνει αίσθημα ελπίδας σ' αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο που ακόμα λέγεται "Ελλάς".
Η εφημερίδα μας εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη Παρασκευά Σ. Αϊβαλή, ο οποίος και πρότεινε στο Σύλλογο να δώσει το "Αρκαδικό Βήμα" χώρο στις σελίδες του όσο χρειάζεται για να προβάλλονται τα νέα τους.
Ευχόμαστε να έχουν επιτυχίες τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Ρεπορτάζ                           
Παρασκευάς Σ. Αϊβαλής
email: parisaivalis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: