~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ στο Βαλτεσινίκο

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου
      "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο Σύλλογος Βαλτεσινιωτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» και ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» ενημερώνουν όλους τους συμπατριώτες, φίλους και κοντοχωριανούς για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο χωριό μας.

Παρασκευή 9/8: Παζάρι βιβλίου για μικρούς και μεγάλους, σε χώρο πλησίον της πλατείας. Το παζάρι θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18/8. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου».
Σάββατο 10/8: Εργαστήρι πηλού.
Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 18:00. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
Κυριακή 11/8:
Θεατρικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού .Ώρα έναρξης 18:30. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
Δευτέρα 12/8:
Ώρα 11:00-13:00
α) Ξενάγηση και ενημέρωση για τον κινηματογράφο από την ανακάλυψή του μέχρι σήμερα, στην κινηματογραφική λέσχη που δημιούργησε και λειτουργεί ο Μίμης Γιαννικόπουλος (Γίκας) στο Βαλτεσινίκο.
β) Παράσταση αφήγησης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου.
Ώρα έναρξης 20:00. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» 

Τρίτη 13/8:
α) Πρωινός περίπατος στην πηγή γριάς το λιθάρι. Ξεκινάμε 08:30 από τον κεφαλόβρυσο.
β) Εικαστικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 18:00 Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
γ) Αφιέρωμα «Παλιός Ελληνικός κινηματογράφος»

Ο Σύλλογος μας ξεκινά το αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματόγραφο και σας καλεί να διασκεδάσετε με τις αξέχαστες σκηνές και τα διαχρονικά τραγούδια του Παλιού Ελληνικού κινηματογράφου στην πάνω πλατεία. Ώρα έναρξης 21:00
Διοργάνωση Σύλλογος Ακαδημαϊκών νέων «Η Αναγέννηση»

Παρασκευή 16/8:

Party νεολαίας: Σας καλούμε να διασκεδάσατε μαζί μας σε ένα εναλλακτικό Party στις κούνιες του χωριού μας. Ώρα έναρξης 22:30 Διοργάνωση Σύλλογος «Η Αναγέννηση» 

Σάββατο 17/8:α) Διαγωνισμός Δηλωτής
Από τις 11:00 έως τις 19:00 διαγωνισμός Δηλωτής στα καφενεία του χωριού μας.
Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
β) Μουσική Παράσταση «Αισώπου μύθοι και σοφία»
αφήγηση μύθων: Ελένη Παναγιωτακοπούλου, τσέλο-τραγούδι: Έλενα Παπαδημητρίου
μουσική σύνθεση-στίχοι-πιάνο: Άσπα Παπαδημητρίου
Πρόκειται για μια πρωτότυπη μουσική πρόταση, όπου μύθοι του Αισώπου μπλέκονται αρμονικά με μουσική και τραγούδια, εμπνευσμένα από τους μύθους, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική παράσταση που μας ταξιδεύει στη σκέψη του αρχαίου σοφού μυθοποιού. Διοργάνωση Σύλλογος Ακαδημαϊκών νέων «Η Αναγέννηση»

Δευτέρα 19/8, Τρίτη 20/8
Προβολές ταινιών
Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματόγραφο ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει στις 19/8 και 20/8 προβολές ταινιών από τον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο με δύο προβολές την ημέρα, μία μεγάλου και μία μικρού μήκους
Ώρα έναρξης 21:00  - Προαύλιος χώρος σχολείου . 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
θα πραγματοποιηθούν προβολές παιδικών ταινιών. Οι ημέρες και ώρες των παιδικών προβολών θα ανακοινωθούν στα καταστήματα του χωριού.
Διοργάνωση Σύλλογος Ακαδημαϊκών νέων «Η Αναγέννηση»


Ανακοινώσεις
1) Τις παιδικές εκδηλώσεις και τα εργαστήρια του Συλλόγου «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει η συμπατριώτισσα μας Νηπιαγωγός Αφροδίτη Παπαγεωργίου
2) Στις 18/8 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
3) Ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων «Η Αναγέννηση» θα πραγματοποιήσει λαχειοφόρο αγορά με δώρα μια τηλεόραση 32΄΄ και άλλα 20 μικρότερης αξίας. Η κλήρωση θα γίνει στις 18/8 στην αίθουσα του Συλλόγου (πάνω από το Κ.Ε.Π.) μετά την λήξη των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: