~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ


Στην χθεσινοβραδινή ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤworld «ΟΔΥΣΣΕΙΑ», εμφανίστηκε ο συμπατριώτης μας, φοροτεχνικός Νίκος Δ. Καβουρίνος (από Βλαχέρνα Αρκαδίας). Ανέπτυξε και ανέδειξε φορολογικά θέματα που αφορούν τον απόδημο ελληνισμό και τις υποχρεώσεις που έχουν όλοι οι απόδημοι Έλληνες (ειδικά για το Πιστοποιητικό Φορολογικής Κατοικίας) έως την 29/03/2013.

http://www.vlaxerna.gr/?p=11430


16/01/2013



Σχετικά με την εκπομπή:


H «Οδύσσεια», η εκπομπή της ERTworld που αγαπήθηκε από τον Απόδημο Ελληνισμό, φιλοδοξεί και φέτος, για 8η χρονιά, να αποτελέσει το εβδομαδιαίο σημείο συνάντησης των Ελλήνων ανά τον κόσμο.
Κάθε Τετάρτη, στις 22.05 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), η Δώρα Αναγνωστοπούλου στήνει μια ακόμα γέφυρα επικοινωνίας με τους απανταχού Έλληνες.

Στόχος της «Οδύσσειας» είναι να αναδεικνύει τα προβλήματα, τους προβληματισμούς, αλλά και τις επιτυχίες των ελληνικών κοινοτήτων, να προβάλλει σημαντικές προσωπικότητες καταξιωμένων Ελλήνων και το έργο τους και να μεταφέρει τον παλμό της Ομογένειας, με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και αποστολές, καθώς επίσης και με τη βοήθεια των ανταποκριτών της ΕΡΤ.

Φέτος η εκπομπή, εμπλουτισμένη και με νέες θεματικές ενότητες, επιχειρεί την πιο άμεση επαφή με τους Έλληνες Ομογενείς, οι οποίοι έχουν πλέον τη δική τους «στήλη» στην εκπομπή.

«Μια φωτογραφία, μια ιστορία» ονομάζεται το διαδραστικό ένθετο που εγκαινιάζει η εκπομπή. Οι τηλεθεατές στέλνουν στην «Οδύσσεια» μια φωτογραφία τους από τη δική τους πορεία προς τη χώρα που τους φιλοξενεί, συνοδευόμενη από ένα μικρό κείμενο στο οποίο παρουσιάζουν την ιστορία τους από το ταξίδι στην ξενιτιά. Οι καλύτερες φωτογραφίες και οι ιστορίες τους παρουσιάζονται στην εκπομπή, αλλά και στη σελίδα της στο facebook.
Όσοι ενδιαφέρονται να μοιραστούν την ιστορία τους μπορούν να αποστέλλουν τη φωτογραφία και το συνοδευτικό κείμενο στα emails της εκπομπής: odyssey@ert.gr, odysseyertworld@gmail.com.

Σκηνοθέτης: Κωστής Διαμαντής
Αρχισυνταξία: Σοφία Δρόσου, Αλεξάνδρα Κορδά
Συντακτική ομάδα: Κώστας Λύγδας, Κωνσταντίνος Παντζόγλου, Ζωή Καραπάτη
Δ/νση Παραγωγής: Ευτυχία Μελέτη, Κώστας Καρπούζος

Παρουσιαστής: Δώρα Αναγνωστοπούλου

E-mail: odyssey@ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: