~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στη φτωχοποίηση των εργαζομένων & της κοινωνίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ώρη Πανεργατική Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012 στις 10:30 το πρωί
Τρίπολη - Πλατεία Αγ. Βασιλείου

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στη φτωχοποίηση των εργαζομένων & της κοινωνίας
Δεν πάει άλλο Ξεσηκωνόμαστε όλοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ  ΛΥΣΗ!

Η τρικομματική συγκυβέρνηση υλοποιώντας μέχρι κεραίας τις επιταγές της τρόικα, και του ελληνικού κεφαλαίου προχωρά σε εγκληματική λεηλασία όσων έχουν απομείνει από τα εργατικά - λαϊκά εισοδήματα και δικαιώματα, με στόχο δήθεν την αποφυγή της χρεοκοπίας, ενώ οδηγεί ολοταχώς στη χρεοκοπία του λαού.

Η κυβέρνηση, με το νέο πακέτο περικοπών των 11,5 δις ευρώ προωθεί:

Νέα τεράστια μείωση μισθών και συντάξεων, μείωση ή κατάργηση κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων, αύξηση του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 χρόνια, περαιτέρω ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων (νέα μείωση με παρέμβαση του κράτους του κατώτερου μισθούεπιμήκυνση του χρόνου εργασίας μέχρι και 13 ώρες την ημέρα, αύξηση των ημερών εργασίας σε 6 ημέρες, νέα μείωση του χρόνου προειδοποίησης και ποσού της αποζημίωσης απόλυσης, μείωση των  εισφορών των εργοδοτών στα ασφαλιστικά ταμεία, κ.λ.π)εκποίηση - ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, κατάργηση ή  συγχώνευση εκατοντάδων δημοσίων οργανισμών, εφεδρεία εργαζομένων στο δημόσιο τομέα,περιορισμό των δημοσίων δαπανών για παιδεία, υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη.

Όλοι στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί στον εργασιακό μεσαίωνα, σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις, σκορπώντας τη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, επαγγελματία, κάθε συνάνθρωπό μας, να πάρει μέρος στην Απεργία, στη Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο.

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε: Να μην ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα των 11.5 δις, για την ανατροπή της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, για μια άλλη πολιτική που θα αποδεσμεύει τη χώρα από την τρόικα και τα μνημόνια, σε σύγκρουση με τις πολιτικές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους με στόχο την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για μια ριζική και δίκαιη αναδιανομή του πλούτου με φορολόγηση των κερδών επιχειρήσεων, των τραπεζών, για υπεράσπιση και αναβάθμιση των κοινωνικών αγαθών και των εργασιακών - ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο της Αντίστασης & του αγώνα
ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση και το Συλλαλητήριο

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: