~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

H Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και απέδωσε τιμητικές βραβεύσεις σε αθλητές και αθλητικά σωματεία με Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις.


W.T.F.: Βράβευση Συλλόγου “ΑΡΚΑΣ” από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

P2125569.JPGΤην Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων  του δημαρχιακού μεγάρου Αχαρνών, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και απέδωσε τιμητικές βραβεύσεις σε αθλητές και αθλητικά σωματεία με Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις.
P2125564.JPGΣτην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό,κ.Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, κ.Κώστας Ουίλς, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντόκ.Νικόλαος Θωμαΐδης απέδωσαν χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και συλλόγων.
P2125556.JPGΑνάμεσα στους βραβευθέντες αθλητικούς συλλόγους ανήκει και ο Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ”, ο οποίος τιμήθηκε από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος για τις επιτυχίες 
του τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στο άθλημα.  Η συγκεκριμένη διάκριση αποδίδει ξεχωριστή τιμή στον σύλλογό μας, αφού ύστερα από επίπονη προσπάθεια ετών, συγκαταλέγεται πλέον στους καλύτερους αθλητικούς συλλόγους Ταεκβοντό W.T.F. (Ολυμπιακό άθλημα) της χώρας.  Ο προπονητής Δημήτρης Καπράνος, ο οποίος εκπροσώπησε τον σύλλογο στην εκδήλωση, ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη βράβευση, δήλωσε πως επόμενο στόχο του αποτελεί η αναγραφή των αθλητών του Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” στον πίνακα διακεκριμένων αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: