~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ημερίδα με θέμα: «Αειφόρος ανάπτυξη στη Γορτυνία» από την Παγγορτυνιακή Ένωση στη Δημητσάνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Αειφόρος ανάπτυξη στη Γορτυνία», που θα διεξαχθεί στο Διασυνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σημαντικά θέματα και προτάσεις, που μπορούν να συμβάλλουν στην ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής λαμβάνοντας υπόψη και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η αειφορία, μια ελληνική λέξη, η οποία εμπεριέχει τη συνέχεια της ζωής και τη διαφύλαξη των φυσικών πόρων, αποτελεί τη σύγχρονη εναλλακτική πρόταση στην ανάπτυξη, που σχεδιάζεται και υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Σκοπός της είναι να καλύψει τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες.
 
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.
 
Παναγιώτης Καρβελάς
Μέλος Δ.Σ.
Παγγορτυνιακή Ένωση
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: