~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

 my-tips-collection

Στη Βουλή το θέμα της καθυστέρησης συνταξιοδότησης του Οδυσσέα Γιαννόπουλου δύο χρόνια τώρα από τον ΟΑΕΕ!!! Ντροπή σας κύριοι του ΟΑΕΕΟ βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Μουλόπουλος κατέθεσε αναφορά προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη σχετικά με το ζήτημα συνταξιοδότησης του εξόριστου κατά την περίοδο της Απριλιανής Χούντας, Οδυσσέα Γιαννόπουλου.


 
Ο Οδυσσέας Γιαννόπουλος κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συνταξιοδότησή του, στις 7 Σεπτεμβρίου 2009, στον ΟΑΕΕ Τρίπολης και ... μετά από διάστημα περίπου δύο ετών, τα έγγραφα αυτά παραμένουν στα περιφερειακά γραφεία του ΟΑΕΕ στην αρκαδική πρωτεύουσα. 

Παράλληλα, και παρά τις σχετικές εκκλήσεις του κ. Οδυσσέα Γιαννόπουλου προς την διοίκηση του ΟΑΕΕ, για το πότε θα καταβληθεί η σύνταξή του, ουδεμία απάντηση έχει λάβει. Και όλα αυτά, ενώ κατά τα άλλα, ο ΟΑΕΔ του έχει ζητήσει αριθμό λογαριασμού τράπεζας και φωτοτυπία του βιβλιαρίου του, προκειμένου να αρχίσει η καταβολή της σύνταξής του, από τον Οκτώβριο του 2010.
Ο Οδυσσέας Γιαννόπουλος υπήρξε ο νεότερος σε ηλικία εξόριστος κατά την διάρκεια της Χούντας των συνταγματαρχών, καθώς βρέθηκε διαδοχικά και για τρία χρόνια (1967-1970), στην Γυάρο, το Λακί της Λέρου και τον Ωρωπό. Για την δράση του αυτή, η Ελληνική Δημοκρατία τον έχει τιμήσει με αναμνηστικό μετάλλιο, το 1989.
Αθήνα, 8 Ιουνίου 2011.
Ο καταθέτων βουλευτής
Βασίλης Μουλόπουλος


*από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: