~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Δεντροφύτευση στην γραφική ΒλαχέρναΤο Σάββατο το πρωί 16 Απρίλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος της πανέμορφης και γραφικής Βλαχέρνας, προγραμμάτισε δεντροφύτευση περιφερειακά του χωριού.

Απευθύνεται λοιπόν, σε όλους εκείνους που τους διακρίνει κάποια ευαισθησία γύρω από το περιβάλλον και ζητάει την βοήθειά μας για να πετύχει η δεντροφύτευση.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή 15 Απρίλη και ώρα 12 το μεσημέρι με τον Τάσο Παπαζαχαρία, στο τηλέφωνο: 6978-188480 ή στο email : tasospapazax@gmail.com για να δηλώσουν συμμετοχή και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα.
Μετά την δεντροφύτευση, θα ακολουθήσει ευχαριστήριο γεύμα, εκ μέρους του προέδρου Τάσου Τσαρουχά σε ταβέρνα του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: