~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Αρκαδικό Βήμα: "Το Κάστρο της Καρύταινας και του Κολοκοτρώνη είναι εθνικό κεφάλαιο, ανήκει στην Ελλάδα και είναι σύμβολο της ύπαρξης μας σαν σύγχρονο Κράτος". Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Αρκαδίας "Ανθη της Πέτρας"

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Ιερά Μονή Αρτοκωστάς

Κύριε Διευθυντά, καλή χρονιά

Γνωστοποιείστε ότι ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρτοκωστάς Κυνουρίας, ο Ιερομόναχος Σεραφείμ Στεργίου  κατά τα δέκα χρόνια που βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγάλεω ως Προιστάμενος επετέλεσε μέγα πνευματικό έργο και παράλληλα προχώρησε σε ένα σημαντικό έργο για την εκκλησία μας. Έργα που έπρεπε να είχαν εκτελεσθεί ενωρίτερα, εν τούτοις καθυστέρησαν αδικαιολόγητα αλλά ο π.Σεραφείμ τα εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία  και αυτό αναγνωρίσθηκε από πλειάδα Επισκόπων, και άλλων προσωπικοτήτων της Εκκλησίας μας.
Παρά ταύτα κάποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες τον απέπεμψαν από εμάς. τον έστειλαν στον Άγιο Στυλιανό Κορυδαλλού . Παρέμεινε εκεί περί τον ένα μήνα και κατόπιν εγκαταστάθηκε στην Ιερά Μονή Αρτοκωστάς ως ηγούμενος με τον δόκιμο Μοναχό Παναγιώτη.
Μέχρι σήμερα τον έχουν επισκεφθεί πολλοί από τους ενορίτες της Αγίας Τριάδος Αιγάλεω με 4 πλήρη επιβατών-ενοριτών μας και πλήθος Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Θα συνεχίσουμε να τον επισκεπτόμαστε και να τον συνδράμουμε με διάφορους τρόπους και είμαστε βέβαιοι ότι η Ιερά Μονή Αρτοκωστάς θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση κάτω από την πνευματική καθοδήγηση του π.Σεραφείμ και την συνδρομή του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.
Σας καλώ να επισκέπεστε την Μονή Αρτοκωστάς.

Νίκος Παπαχριστοδούλου
Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια: