~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Στηρίζουμε το έργο της Unicef...Διακήρυξη Συνεργασίας για την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και τον Κόσμο Σε ειδική εκδήλωση στην Αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της Διακήρυξης Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF και των Special Olympics Hellas και παρουσιάστηκε ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης που από κοινού διοργανώνουν σε συνεργασία με την ΕΤ1 με τη συμμετοχή πολλών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε όλη τη χώρα

Ο Τηλεμαραθώνιος θα ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμένεται να γίνουν απ' ευθείας συνδέσεις με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και όλα τα ραδιόφωνα της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων. Μηνύματα θα στείλουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής, οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ θα περάσουν από το στούντιο της ΕΤ-1 οι υπουργοί Παιδείας, Υγείας, Εργασίας καθώς και πολλοί βουλευτές. Επίσης στο τηλεφωνικό κέντρο καταθέτουν τις δυνάμεις τους πολλοί ηθοποιοί, άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης, δήμαρχοι, αθλητές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, σχολεία, επιχειρηματίες και άλλοι επώνυμοι.
Κουμπαράδες θα τοποθετηθούν και φέτος στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, στο χωριό του Αη βασίλη στο Μπάντμιντον, καθώς και σε πολλά σχολεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: