~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Μήνυμα Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας κ. Πάνου Μπεγλίτη στη παγκορινθιακή προεκλογική εκδήλωση στη Κόρινθο

 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ
Βουλευτής Κορινθίας  –  ΠΑΣΟΚ


Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010


Μήνυμα Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας κ. Πάνου Μπεγλίτη στη παγκορινθιακή προεκλογική εκδήλωση στη Κόρινθο.


Μήνυμα συμπαράταξης και αλληλεγγύης προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε απέστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης.
Στο μήνυμά του ο κ. Μπεγλίτης αναφέρει ότι λόγω της προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψης και των συναντήσεών του με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν μπορεί να παρευρίσκεται στην αποψινή παγκορινθιακή προεκλογική εκδήλωση στην Κόρινθο.
Ωστόσο τονίζει στο μήνυμά του την ανάγκη υποστήριξης και υπερψήφισης του συνδυασμού στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων περιφερειαρχών, για την υπεράσπιση της θεσμικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και την απρόσκοπτη συνέχιση  των μεγάλων αλλαγών, που έχει ανάγκη η χώρα για να υπερβεί την πολύπλευρη κρίση και να πορευτεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Ο κ. Μπεγλίτης καλεί όλους τους πολίτες της Κορινθίας να συστρατευθούν  στην κοινή προσπάθεια για ένα καλλίτερο μέλλον για την πατρίδα μας, για την Πελοπόννησο και για το νομό μας, την Κορινθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: