~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Αντιπροσωπεία του Αστέρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο




Αντιπροσωπεία του Αστέρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο επισκέφθηκε σήμερα το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης θέλοντας να δείξει για μία ακόμη χρονιά, το ευαίσθητο και κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας, υποδέχθηκε ο διευθυντής του Δεκάζειου Σωτήρης Πετρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με τα κολακευτικότερα σχόλια για την προσφορά του Αστέρα στον κοινωνικό τομέα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Θέλαμε σήμερα να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και πραγματικά νιώσαμε και εμείς όμορφα, προσφέροντας συμβολικά δώρα προκειμένου να νιώσουν καλύτερα αυτές τις Άγιες ημέρες. Τους ευχηθήκαμε να είναι γεροί και ότι καλύτερο επιθυμούν»

Για τον Αστέρα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε «Θέλουμε να καθιερωθεί ως μία ομάδα που θα τη σέβονται και θα υπολογίζουν οι πάντες, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Εμείς σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε για τη νίκη»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, το παρόν στη σημερινή επίσκεψη έδωσαν οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νίκος Αναστασόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Βαγγέλης Καούνος που με τη σειρά τους μοίρασαν δώρα και ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά στους τροφίμους του Δεκάζειου Γηροκομείου.

*από το :  http://www.inarcadia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: