~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Επιστολή/διαμαρτυρία από τον συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Τρανά από το πανέμορφο Λεωνίδιο...

  


Λάβαμε την παρακάτω επιστολή/διαμαρτυρία από τον συμπατριώτη μας  Κωνσταντίνο Τρανά από το πανέμορφο Λεωνίδιο, ο οποίος μεταξύ άλλων μας λέει ότι αισθάνθηκε άσχημα όταν επισκέφτηκε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα... λέγοντας παρακάτω ότι δεν έχουμε νέα από το Λεωνίδιο... και ίσως να έχει δίκιο.  Αυτό που θα προτείναμε στον φίλο μας Κωνσταντίνο είναι να γίνει ο Ανταποκριτής μας στην περιοχή του, έτσι ώστε πράγματι να μην "αδικούμε" το πανέμορφο αυτό στολίδι της Αρκαδίας. Γιατί είναι αλήθεια ότι μας "ξεφεύγουν"  πολλές φορές πράγματα που γίνονται στο Νομό...

Αυτά και περιμένουμε Κωνσταντίνε την δική σου συμβολή  με το να μας στέλνεις τακτικά νέα αλλά και ρεπορτάζ με τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας στην Κυνουρία για δημοσίευση τόσο στην έντυπη εφημερίδα όσο και στην ηλεκτρονική.

Με αρκαδικούς χαιρετισμούς
Πάνος Σ. Αϊβαλής
εκδότης "Αρκαδικού Βήματος"


* * *


Αξιότιμοι πατριώτες

Πρώτη φορά σήμερα επισκέφτηκα το ιστολόγιό σας http://www.arkadiko.blogspot.com/ μέσω του "Καλημέρα Αρκαδία" και ομολογώ ότι αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
Και αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημα όταν γνωρίζω ότι το εν λόγω ιστολόγιο αποτελεί ουσιαστικά την online έκδοση της εφημερίδας «Αρκαδικό Βήμα».
Μιας εφημερίδας που αν μη τι άλλο ενημερώνει, προβάλλει και φυσικά ενδιαφέρεται για κάθε γωνία του πανέμορφου νομού μας.
Δυστυχώς όμως, και μετά από προσεκτική ανάγνωση των αναρτήσεών σας, έχει κανείς την αίσθηση ότι τα σύνορα της αγαπημένης μας Αρκαδίας τελειώνουν ίσως λίγο μετά το Αρκαδικό χωριό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Δεκάδες αναρτήσεις και συνδέσεις για την ιστορική Μαντινεία, την πανέμορφη Γορτυνία, Μεγαλόπολη και φυσικά τον ιδανικό θερινό προορισμό του Π. Άστρους .
Αντίθετα, οι αναφορές ως προς το Λεωνίδιο είναι απειροελάχιστες, (ακόμα και η αναφορά στο πασίγνωστο πασχαλινό έθιμο της περιοχής είναι δανεισμένη από τρίτη πηγή) ενώ για τον Δήμο Τυρού και την κοινότητα του Κοσμά με την ιστορική μονή της Παναγίας της Έλωνας πρέπει να ψάξεις ώρες για να βρεις κάτι σχετικό.
Φίλοι πατριώτες, είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου και του Τύπου και σέβομαι τις επιλογές ως προς τη δουλεία σας .
Δεν θα υποδείξω τι θα αναρτήσετε στο ιστολόγιο η τι θα γράψετε στην εφημερίδα σας.
Αν όμως επιλέξατε (για τους δικούς σας λόγους ) να αγνοείτε συστηματικά ένα από τα ομορφότερα τμήματα της Αρκαδίας μας τότε πολύ φοβάμαι πως το όνομα «Αρκαδικό» δεν σας αξίζει.

Φιλικά
Κωνσταντίνος Τρανάς
διαχειριστής ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: