~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων.......................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφεία Εφημερίδας: Πυθίας 6, πλατεία Κυψέλης ΤΚ 11364 Αθήνα, Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

28 χρόνια

28 χρόνια
........................Εκδότης Πέτρος Σ. Αϊβαλής, τηλ.: 210 8656.731, 6974 796681, email: petrosaivalis@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

 my-tips-collection

Εκδηλώσεις στο ΒαλτεσινίκοΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κλείτορος με την υπ' αριθμ. 73/27-6-2009 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του, ανακήρυξε επίτιμο Δημότη του, τον ηθοποιό κ° Γεώργιο Μιχαλακόπουλο.

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου.

Την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαλτεσινίκου, θα γίνει πανηγυρική Λειτουργία στη μνήμη των Αγωνιστών Πατριωτών του 1826.

Επίσης το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί θα διεξαχθεί στο Βαλτεσινίκο λαϊκός αγώνας ορεινού δρόμου στα μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων με το σύνθημα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», που σημειολογεί την επιστροφή στις αξίες του Αρκαδικού ιδεώδους. Τον αγώνα θα τιμήσει με την παρουσία του ο μεγάλος Βαλκανιονίκης του στίβου και θρύλος των 3.000 μ. μετ' εμποδίων κος Γιώργος Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: